Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » pension » Apartmány JH U Václava - (apartmány, restaurace)

Apartmány JH U Václava - (apartmány, restaurace) [27519]




Vybavení apartmánů v přízemí Kategorie Economy   

2 lůžka + 1 přistýlka

Pro hosty jsou k dispozici 3 apartmány v přízemí, které jsou přístupny přes terasu se zahradním nábytkem. Vlastní apartmán má obytný prostor s rozkládacím gaučem (1,5 lůžko), konf. stolkem, jídelním stolem, 2 židlemi, šatní stěnou a skříní na šaty s policemi, které odděluje tento prostor od ložnice se 2 lůžky. V zadní části apartmánu je soc. zařízení se sprchou, WC a umyvadlem. V malé kuchyňce je lednička, el. dvouvařič, dřez a skříňky na nádobí. Ve výbavě kuchyňky je vše potřebné pro uvaření běžných jídel. Toto je možno doplnit i o další vybavení zapůjčením z kuchyně restaurace.

Vybavení apartmánů v podkroví Kategorie Standard

2 + 1, 3 + 1 a 4 + 2 (2x 2 lůžka + 2 přist.)

Apartmány 2 + 1 a 3 + 1 mají obývací pokoj, ložnici, kuchyňku a soc. zařízení se sprchou umyvadlem a WC. V obývacím pokoji je rozkládací gauč s konf. stolkem, šatní stěna se skříní na šaty,  jídelní stůl se židlemi.

V ložnici jsou samostatná lůžka s nočními stolky, skříň na šaty a skříňka na kufry apod. Kuchyňka se dřezem je vybavena dvouvařičem, mikrovlnkou, varnou konvicí, ledničkou a skříňkami s nádobím.

Apartmán 4 + 2 má za vstupními dveřmi zádveří se šatní stěnou a skříní na kufry apod. Obývací pokoj je vybaven rozkládacím gaučem (2 lůžko),konf. stolkem, dvěma křesly, jídlením stolem se židlemi a 3 skříněmi na uložení Vašich věcí, Ve dvou dvoulůžkových ložnicích jsou skříně na šaty, noční stolky a skříňky na drobnosti. Koupelna má umyvadlo, WC, vanu a toalet. skříňku se zrcadlem. Kuchyňka se dřezem je vybavena plyn. sporákem s odsáváním, mikrovlnkou, ledničkou a skříňkami na nádobí. Je bohatě vybavena kuch. nádobím, var. konvicí atp.

Celková kapacita všech apartmánů je 17 lůžek a 8 přistýlek.

Vybavení lůžkovinami, ručníky a dalšími drobnostmi odpovídá vybavení pokojů hotelu se 3 hvězdičkami.

Další informace

Po předchozí dohodě je k dispozici dětská postýlka, je možno zapůjčit treking. kola, surfy.

Apartmány jsou umístěny ve dvoře resturace "U Václava", kde je možné se stravovat při výběru z cca 10 - 12 hotových jídel domácí kuchyně s možností objednání minutek.

Pro hosty jsou k dispozici 2 garáže, případně parkování ve dvoře což zaručuje bezpečnost vozidel před zcizením, vykradením nebo poškozením. Rovněž jízdní kola lze bezpečně uložit.

Ve dvoře je k dispozici zahradní gril, udírna, dvě houpačky, dětské pískoviště a ruské kuželky. Při dešti je k dispozici hala s posezením, krbem a udírnou a se stolním tenisem a rovněž prádelní šňůry pro sušení prádla.

Pobyt se psem nebo jiným zvířetem je možný po dohodě s majitelem.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)