Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » pension » Penzion Jelenka - Janovice nad Úhlavou (pension, restaurace)

Penzion Jelenka - Janovice nad Úhlavou (pension, restaurace) [27468]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Penzion Restaurant Jelenka Janovice nad Úhlavou, Šumava Penzion se nachází v malebném pošumavském městečku Janovice nad Úhlavou. Nabízí jak pobyt v pošumavské přírodě, tak příležitosti pro kulturní a sportovní vyžití přímo v Janovicích, nebo v 10 km vzdálených městech Klatovy a Nýrsko.

Milovníci zimních sportů ocení blízkost sjezdovek - nejbližší v Nýrsku (10 km), další Špičák, Železná Ruda (25 km). Pro letní rekreaci je zde koupaliště, cyklistické a turistické stezky. Hrad Klenová s galerií se nachází 2 km od Janovic, další historické památky jsou v Klatovech a okolí, např. Vodní hrad Švihov.

Penzion je dostupný autem (viz mapa), autobusem (autobusová zastavka je velmi blízko penzionu) nebo vlakem (vlakové nádraží je vzdáleno asi 2 km).

Dnes je Jelenka známa jako rodinný penzion a restaurace s výbornou kuchyní a příjemnou klidnou atmosférou.

Ubytování poskytujeme v nových dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích s příslušenstvím (koupelna se sprchovým koutem) a TV. Máme vlastní parkoviště na uzavřeném pozemku. Naši hosté si mohou uschovat kola, dále nabízíme zapůjčení kol a terénních čtyřkolek.

Náš podnik je v širokém okolí dlouhodobě proslulý kvalitní českou kuchyní. Nabízíme celodenní stravování, snídaně, večeře. Vaříme za přijatelné ceny.

Každodenně nabízíme kompletní menu (včetně polévky) za 60,- Kč. Zajišťujeme stravování pro firmy a závodní stravování. Jídlo vydáváme také do jídlonosičů.

Naši hosté mohou posedět na prostorné terase s 30 místy. Kromě restaurace se 40 místy disponujeme také dvěma salónky, malým - 25 míst a velkým - 40míst.

Máme dlouholetou tradici v zajišťování svatebních pohoštění, narozeninových oslav, školních srazů a podobných akcí.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)