Restaurace HUBERT byla otevřena 19. července 1994. Jak již název restaurace napovídá, naší specialitou je úprava zvěřiny všeho druhu, ale nabízíme i ostatní oblíbená jídla podle receptů české a mezinárodní kuchyně.
Zvěřinové speciality:
- 1 ks Pečená křepelka nadívaná masovou fáší
- 1/2 Pečený bažant na žampionech s červeným zelím
- 1/2 Pečená divoká kachna na víně s červeným zelím
- 150 g Zvěřinové maso na čínský způsob, rýže
- 150 g Daňčí plátky „BEDRNÍK“ na hříbkách a smetaně
- 200 g Jelení steak s brusinkovým máslem
- 150 g Jelení plátky na sušených švestkách a brandy
- 150 g Kančí plec se ŠÍPKOVOU omáčkou
- 150 g Smažený kančí řízek s bramborovým salátem
- 300 g Zaječí stehýnko pečené na divoko
strana 1
přidat text nebo poznámku
přidat fotografie