Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Penzion U Trojice - Český Krumlov (penzion, restaurace)

Penzion U Trojice - Český Krumlov (penzion, restaurace) [27081]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Penzion má dvoulůžkové a třílůžkové pokoje vybaveny sprchou a WC. Možnost celodenního stravování. Na ubytování od tří nocí poskytujeme slevu!!! Do centra Českého Krumlova je to pěšky 5 minut. Pro milovníky sjíždění řeky Vltavy je vzdálena pouze 500m.

Restaurace je oblíbená pro svou velmi dobrou kuchyni, kde najdete každý své zamilované jídlo, pro které se sem budete vracet, tak, jak je tomu již dnes. Je stylově zařízená, se salonkem pro 40 osob, barem pro 25 osob a letní teráskou pro 35 osob s velmi příznivými cenami a samozřejmě rychlou obsluhou. Denně vaříme osm druhů hotových jídel a dvě jídla na polední menu, které se skádá z polévky a hotového jídla za 55,- nebo 65,-Kč. Samozřejmostí jsou také jídla na objednávku, ryby, drůbež, předkrmy, poháry, saláty, steaky, špízy a jiné speciality. Dále Vám můžeme nabídnout na letní terásce grilování kuřat, uzených kolen, ryb, špízů, steaků, klobás a jiných dobrot. Pro milovníky pivečka točíme Gambrinus, Plzeň, Kozel tmavý a Budvar.

Na objednání Vám připravíme v našem salonku svatební hostinu, rodinné a firemní oslavy, školení pro skupiny - to vše za bezkonkurenční ceny a zejména pro firmy za výhodných platebních podmínek! Dále nabízíme možnost stravování zájezdů pro které připravíme menu ze tří druhů, které se skládá z polévky, hotového jídla nebo jídla na objednávku a zákusku. Možnost také závodního stravování s rozvozem až do Vaší firmy. Parkování autobusů a osobních aut možné přímo před restaurací.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)