Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres České Budějovice » chata, chalupa » JAF-Lipno - České Budějovice (chaty, restaurace)

JAF-Lipno - České Budějovice (chaty, restaurace) [27011]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Nabízíme Vám chaty komfortní, s dokonalým sociálním zařízením a ústředním topením na plyn, ale i chaty pro méně náročnou klientelu. Středisko je v provozu od května do října, některé roky již od velikonoc. Ve všech chatách jsou k dispozici lůžkoviny s povlečením, kuchyňky jsou vybaveny základním nádobím a chladničkami, topení je zajištěno dřevem (samosběrem, nebo dodá správce za poplatek). V okruhu kolem recepce je k dispozi WI-FI zdarma Topení plynem není v ceně za ubytování obsaženy!! Závěrečný úklid chat je již obsažen v celkové ceně! Středisko je vzdáleno 250 m od jezera a je ze dvou stran obklopeno lesem. Je to ráj dětí a rybářů. Je zde také dobrá, vytápěná restaurace. Ta je dále vybavena americkým poolem, šipkami a velkoplošnou televizí s možností sledování sportovních přenosů. V osadě je možnost bohatého sportovního vyžití. Můžete si zapůjčit horská kola, lodě a různé hry (stolní tenis, ruské kuželky, pétanque, maxišachy, maxidáma, košíková apod.). V recepci je možnost zakoupení rybářských povolenek a suvenýrů. Je zde také sauna a možnost použití pračky. Středisko je pro svoji polohu mimo město jako stvořené pro různá školení nebo školy v přírodě. Při zprostředkování pobytu více než 20.osob minimálně na 3 dny, poskytuje CA provizi. To neplatí pro ubytování v době od 29.06. do 24.08.!

 

Restaurace JAF-Lipno o kapacite 80 míst se nachází přímo v areálu chatového střediska JAf-Lipno. V nabídce jídel je zhruba 60 pokrmů z vepřového, kuřecího, krůtího, hovězího masa a ryb /hotových jídel i minutek/ + předkrmy, zeleninové saláty, přílohy, zmrzlinové poháry a dezerty. Dále nabízíme také nekolik bezmasých a dětských jídel.

K pití nabízíme široký sortiment alkoholických a nealkoholických nápojů, kávy a čajů. V horkých dnech jistě oceníte také osvěžující nanuky.

Pro pobavení a při nepřízni počasí u nás najdete americký pool, elektronické šipky, fotbálek.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)