Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » hotel, hostel » Hotel Maximus Resort - Brno-Kníničky (hotel, restaurace)

Hotel Maximus Resort - Brno-Kníničky (hotel, restaurace) [26862]


foto Hotel Maximus Resort - Brno-Kníničky (hotel, restaurace)
    Terasa. (xhlav)

125 62

Hotel Maximus Resort na Brněnské přehradě nabízí ideální příležitost k aktivnímu odpočinku i relaxaci. Nachází se jen deset minut od centra Brna, ale zároveň je umístěn uprostřed krásné přírody. Pokud tedy hledáte klid, ale zároveň potřebuje být centru dění, bude pro vás Maximus Resort to pravé.
Mezi brněnskými hotely patří Maximus Resort k těm nejlepším. Nabízí vám ucelené spektrum služeb. Kromě kvalitního ubytování a zážitkové gastronomie u nás najdete řadu sportovních aktivit, ať už jde o tenis s celoročním provozem, bowling nebo nové wellness centrum se saunovým světem. Milovníci relaxace si u nás přijdou na své ve velkém spa, kde mohou zkusit tradiční i exotické masáže z Bali, hammam, rasúl, nejrůznější koupele a zábaly.
Díky rozsáhlé rekonstrukci, která se uskutečnila v letech 2011-2012, je novou součástí brněnského hotelu Maximus Resort velké kongresové centrum. Pro firmy nabízíme také možnost pořádání firemních večírků, akcí, školení, seminářů a eventů všeho druhu. Na přání jsme schopni udělat jakýkoliv catering pro vaše akce a oslavy.
Hotel Maximus Resort patří mezi vyhlášené svatební hotely v Brně. Pokud plánujete svatbu, zeptejte se nás na nový svatební palouk a přijďte se podívat, jaké možnosti pro vaše rodinné akce a oslavy vám může hotel v Brně nabídnout. Navštivte Maximus Resort a ochutnejte život na maximum. Enjoy Maximus Life.
otel Maximus Resort na Brněnské přehradě byl původně hotelem rodinného typu v Brně. Nabízel ubytování pro cca 50 osob v tříhvězdičkovém standardu. Pravidelně se zde pořádala menší školení, firemní večírky, semináře a pracovní setkání.
Hotel byl oblíbený zejména pro svou výhodnou polohu nedaleko centra Brna, ale zároveň uprostřed přírody, kousek od Brněnské přehrady, na kterou nabízí překrásný výhled. Často zde přespávali hosté Brněnských veletrhů nebo návštěvníci Grand Prix.
Maximus Resort byl proslavený rovněž jako brněnský svatební hotel. Díky své poloze a umístění uprostřed přírody si jej oblíbily zejména páry, které se chtěly oddat pod širým nebem a mít svatbu v krásném přírodním prostředí s výhledem na Brněnskou přehradu. Komfortní hotelové zázemí s ubytováním bylo samozřejmostí. Za dobu provozu hotelu byla na svatebním palouku Maximus Resortu oddána více než stovka párů.
 
Jaké je to u nás dnes?
Po rozsáhlé rekonstrukci, která se uskutečnila v letech 2011 a 2012, se hotel Maximus Resort výrazně změnil k lepšímu. Dnes nabízí ubytování až pro 120 osob ve tří a čtyř hvězdičkovém standardu.
Nově Maximus Resort poskytuje pro své klienty ucelené spektrum služeb. Můžete vyzkoušet vysokou kvalitu našeho ubytování nebo ochutnat naši hotelovou kuchyni s množstvím gastronomických specialit. Poskytujeme rozsáhlé kongresové služby s kapacitou až 200 osob, cateringem na míru a kvalitním technickým zázemím v nejmodernějším standardu.
Pro firemní i soukromé večírky si u nás můžete pronajmout samostatnou vinárnu se čtyřmi bowlingovými drahami, takže můžete slavit bez toho, abyste byli rušeni. Pokud chcete vzít své obchodní partnery například na tenis, vyzkoušejte náš tenisový areál s celoročním provozem.
Jistě také uvítáte rozsáhlé možnosti aktivní i pasivní relaxace, kterou nabízí naše wellness a spa centrum. Vyzkoušejte blahodárný hammam nebo rasúl, přijďte povzbudit svou imunitu do našeho saunového světa, odpočinout si do soukromé koupele či vířivky. Navíc nabízíme unikátní balijské masáže přímo od našich pracovnic z indonéského Bali. Ochutnejte Bali na Brněnské přehradě. Enjoy Maximus Life!
oučástí hotelového komplexu Maximus Resort je hotelová restaurace, lobby bar a menší restaurace spojená s bowlingem. Nabídneme vám speciality české i světové kuchyně.
V letních měsících budete mít k dispozici venkovní zahrádku na terase hotelu s krásným výhledem na Brněnskou přehradu. Naše restaurace zajistí jakýkoliv catering pro vaši oslavu nebo firemní akci.
Přijďte si vychutnat své oblíbené jídlo do krásného prostředí daleko od hluku velkoměsta.

Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)