Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Beroun » pension » Pension Barták - Beroun (pension, restaurace)

Pension Barták - Beroun (pension, restaurace) [26781]



Pension:

Nabízíme Vám ubytování v klidném prostředí Berouna. Standartně hotelově vybavené pokoje zajistí Vaší plnou spokojenost. Připraveny jsou jedno, dvou až třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Snídani je Vám servírována do "postýlky", nebo v letních měsících na sluneční terasu. Náš pension není strohým hotelem, ale pensionem na profesionální úrovni s osobním přístupem.

Restaurace:

Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci zamilujete. Kromě profesionálně vyškoleného personálu se u nás můžete těšit na široký výběr specialit a nápojů. V příjemném prostředí naší restaurace bude i pracovní oběd vždy příjemnou záležitostí a večeře s rodinou či přáteli radostným zážitkem. Uvítá Vás klidná, příjemná atmosféra a vstřícný personál s profesionálním přístupem. Na kvalitu jídla jsou u nás kladeny vysoké nároky a ke každé objednávce přistupujeme s maximální pozorností a péčí. To jsou hlavní ingredience, díky kterým se k nám budete rádi znovu a znovu vracet.

Pension BARTÁK nabízí příjemné a klidné ubytování v jedno, dvou i třílůžkových pokojích nedaleko centra města Berouna a  restauraci, která poskytne nevšední gastronomický zážitek. Personál patřící do skupiny Johnnie Walker club Vám  jistě doporučí  to správné, na co máte chuť. 



 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)