Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Tábor » lázně » Lázně Jupiter - Bechyně (lázně)

Lázně Jupiter - Bechyně (lázně) [26726]



Komplexní lázeňská léčba (Nemoci pohybového ústrojí a Nemoci nervové - pro pojištěnce ZP MV ČR)

Návrh na komplexní lázeňskou léčbu vystavuje ošetřující lékař a po dohodě s pojištěncem předepíše diagnózu i vhodné lázeňské zařízení. Pokud revizní lékař návrh schválí, je zdravotní pojišťovnou odeslán do příslušného lázeňského zařízení, které pojištěnce písemně vyzve k nástupu lázeňské léčby.

Příspěvková lázeňská léčba (Nemoci pohybového ústrojí a Nemoci nervové - pro pojištěnce ZP MV ČR)

Návrh na příspěvkovou lázeňskou léčbu vystavuje ošetřující lékař a po dohodě s pojištěncem předepíše diagnózu i vhodné lázeňské zařízení. Pokud revizní lékař návrh schválí, je předán pojištěnci, který si sám s lázeňským zařízením dohodne termín nástupu (nejpozději do šesti měsíců od data vystavení návrhu). Zdravotní pojišťovna uhradí lázeňskému zařízení léčbu, pojištěnec náklady na ubytování a stravu.

Samoplátecká lázeňská léčba, regenerační a relaxační pobyty

Jedno-, dvou- nebo třítýdenní osobní léčebné programy sestavené lázeňským lékařem na základě klientovy anamnézy a s ohledem na jeho individuální obtíže. Léčení s pomocí masáží, rehabilitace, fyzioterapie, vodoléčby, elektroléčby a dietologie je zaměřeno na zlepšení celkového fyzického i psychického stavu klienta. Rádi Vám upravíme délku pobytu dle Vašeho přání. Léčebné procedury, zdravé a pravidelné stravování a také odpočinek v krásném prostředí přispějí ke zlepšení Vašich zdravotních obtíží.

Krátkodobé regenerační a relaxační pobyty

Individuálně lékařem sestavené programy uvolňují napětí fyzického i psychického původu a regenerují duši i celý organizmus. Relaxace je životně důležitým předpokladem pro zajištění dlouhodobého zdraví a pocitu duševní pohody a také pro zachování nebo znovuobjevení radosti ze života. Vaše zdraví je Vaše zodpovědnost - nedovolte, aby každodenní stresové faktory negativně ovlivnily Vaší pohodu a vyrovnanost, což by mohlo vést až vážným onemocněním. Považujte regeneraci a relaxaci za stálou součást Vašeho životního stylu !


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)