Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Pension Hochwald - Horní Planá (pension)

Pension Hochwald - Horní Planá (pension) [26469]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Pension HOCHWALD se nachází uprostřed náměstí v městečku Horní Planá u Lipenského jezera (Lipensko). Pro hosty je připraveno ubytování v 6-ti dvou a třílůžkových pokojích standardního vybavení. Každý pokoj má svou sprchu, umyvadlo a WC. Snídaně jsou podávány ve vlastní snídárně, obědy a večeře lze doporučit v sousední restauraci (20 metrů od pensionu). Snídani Vám sestavíme podle Vašeho výběru. Na pokojích není možno si vařit.

Na pension navazuje zahrada s krbem a ohništěm, umožňující celodenní posezení s přáteli, popřípadě večerní grilování na ohni. Zájemci o cykloturistiku si mohou v pensionu zapůjčit kolo; vlastní kola si mohou uložit v kolárně. S ohledem na ostatní hosty není možný přístup zvířecích mazlíčků.

Pension HOCHWALD je určen pro milovníky hlubokých lesů, vysokých hor, rozlehlých šumavských plání a nekonečné vodní hladiny Lipenského jezera. Naše motto "UBYTOVÁNÍ V HORNÍ PLANÉ - V KLIDNÉM PROSTŘEDÍ A PŘECE V CENTRU DĚNÍ" přesně vystihuje skutečnost. Pension se nalézá uprostřed náměstí, avšak již při vstupu do romantické zahrady získáte dojem, že se nacházíte mimo ruch městečka. V zahradě můžete za pěkného počasí strávit mnoho neobvyklých večerů. Pokoje pensionu jsou příjemné, tiché, maximální počet ubytovaných hostů je 15 osob - právě pro Vaše pohodlí a klidný pobyt bez velkého ruchu.
Pension Hochwald si zakládá na příjemné, uvolněné a pozitivní rodinné atmosféře. Naším cílem je spokojenost hostů. Pension je určen pro lidi kultivované, diskrétní a nekonfliktní. Častými hosty bývají známé osobnosti, kteří chtějí v klidu načerpat nových sil.
Ve velké prosluněné snídárně Vám připravíme snídaně podle Vašeho přání. Jsou podávány v nadbytku, k dispozici je neomezeně káva a čaje, základní skladba jídelníčku je tvořena sýry tvrdými a měkkými, šunkou nebo kvalitními salámy, 100% džusem ananasovým, pomerančovým a grepem, máslem s čerstvými rohlíky a chlebem. Alternativně lze zařadit jogurty s marmeládou. Snídaně začíná v 8.45 a končí v 10.00 hodin. Při výletech brzy ráno lze domluvit i jiný čas. Cena pro jednu osobu činí 85,- Kč.
Kouření je umožněno na zahradním posezení vzadu za pensionem.
Další službou pro hosty je prodejna umístěná v přízemí pensionu, kde si vyberete zajímavé suvenýry, mapy, průvodce, knihy nebo pohlednice.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)