Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Prostějov » motorest » Motorest u Rodenů - Prostějov (motorest, restaurace)

Motorest u Rodenů - Prostějov (motorest, restaurace) [26303]



Restaurace

Nabízíme zde celodenní teplá jídla, minutky, rozvoz obědů tradiční domácí kuchyně, jídla na objednávku a speciality našeho podniku. Pro vaši představu nahlédněte do jídelního lístku. Podáváme zde alkoholické, nealkoholické nápoje, Teplé, studené a míchané nápoje. Točíme pivo Litovel, Maestro, Zubr.Pořádáme svatby, pohřby, abiturientské večírky, společenské a firemní akce.Kapacita restaurace je 30 míst. Hosté mají možnost zaparkovat v objektu.

Zahradní restaurace

Součástí motorestu je naše zahradní restaurace otevřená od května do září. Podáváme zde teplá jídla, minutky, speciality na grilu(kotlety, makrely, klobásy). Nabízíme alkoholické i nealkoholické nápoje, míchané nápoje, výběr zmrzlin a zmrzlinových pohárů. Kromě příjemného posezení si u nás můžete zahrát stolní tenis nebo šipky. Pro nejmenší návštěvníky nabízíme dětský koutek s houpačkami a pískovištěm.

Pivnice

Naše pivnice je nejstarší v Prostějově, založená již v roce 1819 viz. Historie.Nabízíme alkoholické i nealkoholické nápoje, čepujeme pivo Litovel 11, Maestro,Zubr, Hanušovice. Podáváme teplá jídla po celý den.Kapacita pivnice je 25míst.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)