Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Písek » restaurace, hostinec » Středověká krčma - Písek (restaurace)

Středověká krčma - Písek (restaurace) [26273]



Významná jihočeská citadela panovníka Zemí Koruny České, Přemysla Otakara II., krále železného a zlatého. Píše se 13. století a královské město na zlatonosné Otavě prožívá svůj zlatý gotický věk. Historická budova pivovarských sklepů s unikátní středověkou krčmou nedaleko královského hradu a nejstaršího kamenného gotického mostu u nás vás zve na návštěvu do doby, kdy v Písku sídlil mocný král Otakar.

U nás můžete zažít pravou středověkou hostinu a mít se na chvíli jako opravdoví králové a královny. Přijďte se posilnit středověkými specialitami, které pro vás naši precizní kuchmistři připraví podle historických receptů z těch nejlepších surovin přímo na otevřeném ohni. Máme pro vás také kvalitní poctivé pivo a lahodná vína dovezená formanem přímo z našich královských vinic z Jižní Moravy. Připravte se na drsnou mluvu šenkýřů a půvab našich krásných šenkýřek. Příbory ani jiné vymoženosti zde nečekejte, žere se u nás rukama, jak bylo ve středověku zvykem. Neváhete a pojďte se k nám v dnešní uspěchané době vpravdě královsky pobavit a nažrat tak, že na to budete ještě dlouho vzpomínat

- Polední hodování už za 99 zlaťáků
- Posilníte se středověkými specialitami připravenými na otevřeném ohni
- Kvalitní pivo a víno z našich soukromých vinohradů na Jižní Moravě - Rytířský sál s vinotékou
- Ideální misto pro různé akce: FIREMNÍ VEČÍRKY, OSLAVY NAROZENIN, SVATBY, RAUTY, HOSTINY, DĚTSKÉ AKCE... vše v originálním středověkém stylu zážitkové gastronomie, jak se na královský Písek sluší a patří.
- krčma je KLIMATIZOVANÁ
- Parkování přímo před krčmou
- Dětský koutek (pískoviště, houpačka, trampolína...)
- Posezení na letní zahrádce blízko naší krásné kamenné kašny


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)