Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » U Drahušky - Praha 6 (restaurace)

U Drahušky - Praha 6 (restaurace) [25935]



Zajímavostí Restaurace U Drahušky jsou tématické víkendy. Pod tímto pojmem si návštěvník může připravit speciality kuchyně věnované určitému tématu.

Kromě tradičního menu pak návštěvník má možnost vybírat ze speciální nabídky, která platí tradičně od pátku po celý víkend.

Mezi nejoblíbenější tématické víkendy patří tradičně zvěřinové hody, které se pro velký zájem z řad hostů už několikrát opakovali. Ale máme i další oblíbené tématické víkendy: tradiční česká kuchyně, mexická kuchyně, italská kuchyně, proběhly rybí hody a další podobné akce.

V Restauraci U Drahušky jsou děti vítány. Přímo v našem areálu je moderní dětské hřiště, kde se děti dostatečně vyblbnou a Vy je máte pod kontrolou, přestože sedíte v restauraci u stolu. Děti se nenudí a máte chvilku klidu.

Přímo u dětského hřiště je možnost sednout na lavicích se stolem (pod střechou), ovšem zde jsou talíře a skleničky zakázány, neboť v případě rozbití by se sklo dostalo do písku na dětském hřišti a hrozilo by poranění dětí. Řekněte si proto v restauraci o pití do umělohmotného kelímku.

V Restauraci U Drahušky zcela jistě můžete objednávat i dětské porce. Nejoblíbenějším dětským jídlem je tradičně řízek s hranolkama a kečupem. Pro malé děti Vám personál nabídne po dobu oběda hračky.

Restaurace U Drahušky pro děti umí také udělat narozeninové party - výzdoba, speciální menu, dort. Vše zařídíme. Objednejte si Vaše party u nás.

Pravidelně v Restauraci U Drahušky organizujeme Dětský den, svátek jen a jen pro děti. Spousta her, diskotéka, občerstvení.

Restaurace U Drahušky je ideálním místem pro pořádání Vašich rodinných oslav i svateb. Svateb už proběhla celá řada, dokonce jednou se oddávalo i na hřišti a družičky na sobě měly fotbalové dresy... :)

V případě menších akcí se dá zarezervovat pouze část restaurace, v případě větší akce klidně celá restaurace.

Kompletní catering celé akce včetně hudby je samozřejmostí. 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)