Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Nymburk » hotel, hostel » Hotel Grand - Nymburk (hotel, restaurace)

Hotel Grand - Nymburk (hotel, restaurace) [25575]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)
foto Hotel Grand - Nymburk (hotel, restaurace)
    Budova hotelu ()

Restaurace a Hotel Grand se nachází v historickém centru malebného středočeského města Nymburk. Komplex leží v blízkosti Náměstí Přemyslovců a gotického kostela Sv. Jiljí, který byl vystavěn ve 13. století. Restaurace Grand prošla v minulých měsících velkými změnami.
Celý interiér byl kompletně zrekonstruován a zmodernizován. Taktovku si vzal světoznámý architekt Jiří Hanzlík, jehož práce je známa na všech světadílech. Nyní se svými architektonickými schopnostmi podepsal i pod interiér Restaurace Grand.
A na co se návštěvník restaurace může těšit? Především na kvalitní mezinárodní kuchyni a kulinářské speciality.
Restaurace a Hotel Grand se nachází v historickém centru malebného středočeského města Nymburk. Komplex leží v blízkosti Náměstí Přemyslovců a gotického kostela Sv. Jiljí, který byl vystavěn ve 13. století. Restaurace Grand prošla v minulých měsících velkými změnami. Celý interiér byl kompletně zrekonstruován a zmodernizován. Taktovku si vzal světoznámý architekt Jiří Hanzlík, jehož práce je známa na všech světadílech.
Nyní se svými architektonickými schopnostmi podepsal i pod interiér Restaurace Grand. A na co se návštěvník restaurace může těšit? Především na kvalitní mezinárodní kuchyni a kulinářské speciality. Příkladem může být domácí pečená kachýnka, šťavnatá vepřová panenka či poctivá svíčková na smetaně. Samozřejmostí jsou i klasické pivní pochoutky jako utopenci v zavařovačce, buřty na pivě či pečená žebírka. Když už jsme nakousli téma zlatavého moku, k jídlu je podáván vynikající ležák Pilsner Urquell, čepovaný v té nejvyšší kvalitě. Nejen pivem mohou být návštěvníkovi chuťové buňky uspokojeny. Milovníci vína si mohou vybrat ze široké nabídky kvalitních moravských a zahraničních vín.
Hotel Grand se vrací ke kořenům. Tato budova byla vybudována již v padesátých letech století minulého a od prvních dnů sloužila především jako hotel. Dnes se hotel jmenuje opět stejně jako restaurace, tedy Grand. Návštěvní hotelu mohou využít jeden z 11 pokojů o celkové kapacitě 33 lůžek. Každý z pokojů je nově zrekonstruován, moderně vybaven nábytkem, vlastním sociálním zařízením, kabelovou TV a dalším příslušenstvím.
Pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové. Součástí pobytu je i snídaně podávána každé ráno a je v ceně ubytování. Některé pokoje mají překrásný výhled na gotický kostel Sv. Jiljí a řeku Labe.Z druhé strany budovy mohou hosté pozorovat hlavní třídu vedoucí do centra města,která bývá v pravé poledne jednou z nejrušnějších. K dispozici je hotelová recepce, která je připravena 24 hodin denně odpovídat na dotazy či poradit s naplánováním výletu po Nymburce či okolí. Těšíme se na Vás, ať už v restauraci či hotelu Grand, každý den od 10:00 do 24:00.

Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)