Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mladá Boleslav » hotel, hostel » Hotel Galatea - Kosmonosy (hotel, restaurace)

Hotel Galatea - Kosmonosy (hotel, restaurace) [25452]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hotel Galatea Mladá Boleslav obklopený zelení, tvoří sluncem zalévanou oázu klidu na jižním svahu Kosmonos s výhledem na Mladou Boleslav. Hotel oslovuje své návštěvníky širokou škálou vzájemně se doplňujících služeb. Hotelová kapacita je 50 lůžek. V hotelové restauraci, či na malé letní terase můžete denně vychutnat kulinářské skvosty české, krajové i mezinárodní kuchyně. V letních měsících hotel upoutá velkou letní terasou, grilovištěm a posezením nad vlnami hotelového rybníku. Pít tekuté slunce a vdechovat atmosféru vinného sklípku můžete v hotelové vinárně. Úroveň a rozsah služeb hotelu Galatea je plně srovnatelná s kvalitními hotely v Praze. Hotel Galatea Mladá Boleslav patří mezi luxusní hotely středočeského kraje. Nedílnou součástí hotelu je velkokapacitní parkoviště, parkoviště pro autobusy a hotelové garáže.

Čtyřhvězdičkový hotel Galatea Vám nabízí ubytování 45 km od Prahy na okraji Mladé Boleslavi. Ubytování je možné v 25 pokojích typu twin, double, nebo v apartmánech. Jako jeden z mála hotelů v Čechách nabízímeubytování v bezbariérových pokojích. Součástí hotelu je též relaxační centrum a bezbariérový přístup je samozřejmostí v celém areálu hotelu. Ubytováníje možné dle předcházející rezervace nebo s objednávkou na místě v případě volných kapacit.

Pokoje jsou k dispozici od 14:00 v den ubytování, a je nutno uvolnit je v den odjezdu do 11:00. Snídaně je zahrnuta v ceně ubytování a je podávaná formou bufetových stolů od 6:00 do 9:00 v hotelové restauraci. Hoteloví hosté mají možnost zapůjčit si na recepci hotelu župan a využít služby prádelny hotelu. Pokoje v prvním patře jsou bez balkonu. Většina pokojů v druhém patře je vybavena balkónem. Všechny pokoje jsou vybaveny WiFi - bezdrátovým připojením k internetu. Celkem jsou v hotelu 2 bezbariérové pokoje, 2 apartmány, 5 dvoulůžkových pokojů s lůžky u sebe, tzv. double room, a 16 dvoulůžkových pokojů s lůžky od sebe, tzv. twin room.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)