Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Hradec Králové » hotel, hostel » Hotel Alessandria - Hradec Králové (hotel, restaurace)

Hotel Alessandria - Hradec Králové (hotel, restaurace) [25420]


foto Hotel Alessandria - Hradec Králové (hotel, restaurace)
    Hotel ()

230 60

Hotel Alessandria se nachází v centru města - na Slezském Předměstí  Hradce Králové. Automobilem - z Gočárova okruhu odbočíte směrem na Slezské předměstí na Pospíšilovu třídu, dále pak na Třídu SNP, kde se hotel nachází. Ve vzdálenosti do 50 m od hotelu se vyskytují 3 autobusové zastávky.

Hotel Alessandria Vám nabízí 60 zcela nových pokojů !!!

Hotel Alessandria nabízí moderní a klidné ubytování. Zajišťuje vysokou úroveň všech služeb za výhodné ceny. K ubytování najdete jednolůžkové i dvoulůžkové pokoje, apartmány i bezbariérový pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, vanou nebo sprchou, minibarem, TV se satelitem a telefonem. Kapacita hotelu je cca 230 lůžek.

Hotel Alessandria má dlouholeté zkušenosti nejen ve službách ubytovacích a stravovacích (jako jeden ze závodů bývalých Interhotelů Krkonoše), ale také v oblasti cestovních kanceláří a služeb souvisejících. V prosinci 2004 byla provedena celková rekonstrukce kuchyně, restaurace a sociálního zařízení tak, aby odpovídala požadavkům ctěných hostů a normám EU.

Stravování:

Jsme připraveni Vám poskytnout vyčerpávající služby, jak při delších pobytech, tak u příležitosti například rychlého a klidného oběda. Vedle pestrého jídelního lístku máme pro Vás připraveno i MENU dne.

Jsme tu pro Vás od roku 1967.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)