Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Česká Lípa » pension » Penzion Celnice - Mařenice (pension, restaurace)

Penzion Celnice - Mařenice (pension, restaurace) [25398]




Penzion Celnice se nachází v srdci Lužických hor v malebné vesnici Dolní Světlá nedaleko města Cvikov. Lužické hory jsou pohraniční pohoří, ležící zhruba uprostřed mezi Děčínem a Libercem v severních Čechách. Malá část pohoří se nachází na území Německa (Zittauer Gebirge). Lužické hory jsou i přes svou malou rozlohu jsou zajímavé v každou roční dobu a je až s podivem, kolik turistických pozoruhodností lze zde objevit. 

Penzion CELNICE je vyhlášený svou výbornou domácí kuchyní. Ubytování nabízíme včetně snídaně, v případě zájmu je možné dokoupit polopenzi či plnou penzi.

Penzion je vhodný pro pořádání různých oslav, svateb, narozenin, je možné ho využít jako školicí zařízení pro firmy či soustřeedění pro sportovní kluby.

 

Ubytování:
Penzion Celnice nabízí ubytování v krásné přírodě Lužických hor ve dvou dvoulůžkových, dvou čtyřlůžkových, dvou šestilůžkových pokojích a jednom osmilůžkovém pokoji, kde jsou čtyři palandy. Tyto pokoje se nacházejí v prvním patře našeho penzionu se společným sociálním zařízením na patře. 
Druhé, podkrovní parto nabízí nově zrekonstuované pokoje, každý má své vlastní sociální zařízení. Pokoje jsou 2x dvoulůžkový a 2x čtyřlůžkový apartmán.
Pro bližší představu si prosím pusťte Virtuální prohlídku
 penzionu Celnice .
Před domem je příjemné posezení na zahrádce s možností občerstvení. 
Penzion Celnice nabízí výbornou domácí kuchyni. Ubytovaní nabízíme včetně snídaně, v případě zájmu nabízíme možnost polopenze či plné penze. Je možnost zde pořádat oslavy, svatby, narozeniny. Penzion je vhodný i jako školící zařízení pro firmy či soustředění pro sportovní kluby. 
Vzhledem ke kvalitě ovzduší ve Světlé, v sousedním německém Jonsdorfu
 a obecně v Lužických horách, nabízíme ozdravné pobyty včetně škol v přírodě.

Co u nás můžete podniknout:
V letních měsících si v Lužických horách přijdou na své turisté, cyklisté a houbaři. Několik set metrů za penzionem Celnice začíná naučná stezka obnoveným mokřadëm "Brazilka". V teplých dnech doporučujeme využít přírodní přehradu Naděje. K dispozici je také zahrada či ohniště. V zimních měsících můžete využít nedaleké středisko Skiareál Luž se dvěma sjezdovkami, snowparkem a nočním lyžováním. V okolí je spusta běžeckých tras.

Další informace: 

K dispozici je parkoviště, úschovna kol/lyží, WIFI připojení.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)