Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » pension » penzion Acrobat Park - Štíty (pension)

penzion Acrobat Park - Štíty (pension) [24300]


foto penzion Acrobat Park - Štíty (pension)
    Ubytování a restaurace ()

Máte rádi aktivní dovolenou? Potom přesně na tomto místě najdete informace o možnostech Acrobat Parku. Náš penzion neslouží pouze jako ubytovací kapacita pro sportovce mnoha zemí, kteří u nás trénují, ale také pro milovníky aktivního využití volného času a to v průběhu celého roku! Těm jsou určeny tyto další řádky.

Počet pokojů: 6
Počet lůžek: 24

CO NABÍZÍME:

UBYTOVÁNÍ A SPORT:

Levné ubytování ve vybavených čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a balkonem, rychlý internet v internetové kavárně nebo wifi, základní občerstvení, možnost vlastní kuchyně nebo plné penze v nedaleké restauraci, (během letní sezóny také přímo u nás), půjčovnu trekingových kol pro hosty hotelu, běžek, potřebného vybavení pro skoky do vody na lyžích nebo snowboardu, turistiku, dvě špičkové trampoliny a možnost využití nedalekého, nově opraveného fotbalového hřiště! Do budoucna je plánována také tělocvična v blízkosti areálu Acrobat Parku a přímo v areálu prkna pro skok do vody z věže, horolezecká stěna, letní kino, posilovna, masáže atd. atd.

CYKLISTIKA:

O terénech pro horská kola, které máme v okolí Acrobat Parku a Štítů není třeba pochybovat! Na příklad, tady máte velmi šikovně připravené [mapy a profily tratí] oblíbeného a velmi kvalitního cyklomaratonu Kelly´s Rampušák - Vládce Orlických hor, pořádaného každoročně ve Štítech! Ubytování se ale u nás také najde i pro ty, kteří jen tak přes Štíty projíždějí, třeba na kole nebo dálkově na běžkách!

Běžecké lyžování, sjezdové lyžování a snowboarding

DOVOLENÁ:

V letních měsících lze námahu kol a turistiky kombinovat s uvolněním adrenalinu při skákání do vody z můstků Olympijského vítěze Aleše Valenty! Ostatně Aleše, nebo mnoho jiných známých i začínajících českých a zahraničních sportovních osobností zde můžete i osobně potkat! Nebo je můžete ze zahrádky našeho občerstvení, u šálku dobré kávy Tchibo, jen tak sledovat při jejich náročném tréninku! Aktivní, náročné i nenáročné, pohodlné trávení volného času! Vše u nás lehce najdete!

PODNIKOVÉ AKCE, TEAM BUILDING A JINÉ:

Nabízíme také možnost pořádání různých společenských, firemních i uzavřených akcí! Zajistíme úplný catering! Školení, jednotlivcům i teamům jejich tréninková soustředění nebo kempy, team building, firemní prezentace, reklamní předváděcí akce! Vše ve velmi atraktivním prostředí Acrobat Parku, s kompletním zázemím a technickým zajištěním.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)