Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Pension a restaurace Florián - Pavlov (pension)

Pension a restaurace Florián - Pavlov (pension) [24226]


foto Pension a restaurace Florián - Pavlov (pension)
    Budova Penzionu ()


Náš penzion se nachází ve vinařské obci Pavlov, která leží pod zříceninami hradu Děvičky na úbočí Děvína. Obec Pavlov se nachází v oblasti známé spíše jako Pálava a Pálavské vrchy, a pyšní nejen svou zajímavou historií, ale také dlouholetou tradicí ve výrobě špičkových vín místními vinaři. V posledních několika letech se stává také vyhledávanou destinací k rekreaci a odpočinku. Hledáte-li místo na jihu Moravy pro Vaše putování za krásami vin a odpočinkem, tak již není třeba hledat dál.

Můžeme Vám nabídnout ubytování až pro 23 osob. Pokoje nabízíme dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. V případě většího počtu Vám můžeme zajistit 3 přistýlky.

  • V penzionku nabízíme také možnost zajištění bezplatné úschovy kol v uzamykatelné garáži;
  • V celém penzionu je možnost bezplatného připojení k bezdrátovému internetu;
  • Zapůjčení dětské postýlky pro rodiny s dětmi.

 

Ideální dobou Vašeho příjezdu je 14:00 hod. 

Rádi by jste poseděli s přítelkyní u láhve dobrého vína nebo strávili příjemné chvíle společně s Vašimi přáteli ve vinném sklípku? Nabízíme Vám možnost navštívit naši rodinou restauraci a vinárnu Florián. Nabídneme Vám mnoho vzorků vín z našeho kraje a v případě Vašeho zájmu Vám také rádi zajistíme řízenou degustaci vín s odborným výkladem a to vše společně s nabídkou některých specialit naši restaurace.

Cimbálová muzika neodmyslitelně patří k moravskému folklóru a oblasti jižní Moravy. Chcete-li zažít pravou atmosféru moravské zábavy, tak tento hudební program je přímo pro Vás. Cimbálová muzika hraje v triu a to housle, kontrabas a cimbál. Tyto hudební večery plánujeme převážně na soboty od 20.00 do 00.00 v naši sklepní vinárně restaurace Florián. V průběhu této večerní akce vybíráme vstupné 100 Kč na osobu. Kuchyně je pro Vás k dispozici až do 22.00. Místa ve vinárně jsou omezená a proto si je raději včas rezervujte telefonicky GSM:+420 736 760 463


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)