Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » pension » Penzion Na Křižánkách - Moravské Křižánky (pension)

Penzion Na Křižánkách - Moravské Křižánky (pension) [24196]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Rodinný penzion, jehož výstavba byla dokončena v roce 2006, se nachází v malebné vesnici Křižánky. Je vzdálený asi 20 km od Nového Města na Moravě. Obcí protéká řeka Svratka, která rozděluje vesnici na část moravskou a českou. V okolí Křižánek se nachází spousta nových cyklostezek, díky kterým můžete shlédnout řadu přírodních památek – Devět skal, Čtyři palice, Malínská skála, …

Ani v zimě nepřijdete zkrátka, Křižánky a okolí jsou prolemovány běžeckými trasami, takže si zde přijdou na své ti, kteří dávají přednost aktivně strávené dovolené. V sousední vesnici Svratka (2km vzdálená) se nachází rovněž sjezdovka pro milovníky sjezdového lyžování.

Obec Křižánky myslí i na nejmenší „účastníky zájezdu“. Ti nejmenší si mohou užít slunečné odpoledne na dětském hřišti. Je zde rovněž i menší hřiště na nohejbal, kopanou a další míčové sporty. Pokud jste milovníci vodních sportů, tak pro Vás Křižánky nabízí vyžití v místním Kyšperském rybníku, který nabízí osvěžení za horkých letních dnů. Vedle dětského hřiště se nachází obchod se smíšeným zbožím. Nad obchodem je umístěno vzdělávací a informační centrum, které vzniklo za podpory Evropské unie.

Ubytování

Celkem má penzion 22 lůžek a to jeden dvojlůžkový pokoj a čtyři čtyřlůžkové s přistýlkou. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny vlastní toaletou, sprchovým koutem a LCD televizí.
Dále je k dispozici kuchyňka, který je vybavena mikrovlnou troubou, lednicí a základním kuchyňským vybavením (bez vařiče).

Společenská místnost má kapacitu 35 míst a její dominantou jsou stylová kachlová kamna. Z místnosti je přístup na otevřenou terasu, která se v létě využívá jako další možnost posezení. Ve společenské místnosti lez pořádat menší rodinné oslavy a školení. K dispozici je vysokofrekvenční připojení na internet.

Stravování

Ubytování je se snídaní, s možností objednání polopenze.
V restauraci, která je výhradně určená hostům, máme točené pivo a můžete si vybrat s několika jídel a pochoutek a koupit veškeré další občerstvení.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)