Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Penzion Pod Kozím Hrádkem - Mikulov (pension)

Penzion Pod Kozím Hrádkem - Mikulov (pension) [24166]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Penzion Pod Kozím hrádkem se Vám bude určitě líbit.
Zrekonstruovali jsme historický objekt v centru malebného městečka na jihu Moravy, v těsné blízkosti hranice s Rakouskem. Budete bydlet přímo v srdci Mikulova, a přece v naprosto klidné zóně pod jednou z dominant města - pod Kozím hrádkem. Z oken penzionu a z jeho letní terasy, která je součástí objektu, uvidíte zámek i Svatý kopeček.
Pokud přijedete do Mikulova, můžete samozřejmě shlédnout všechny jeho historické krásy, udělat si krásnou procházku chráněnou přírodní rezervací Pálava anebo se projet na kole po nových cyklistických stezkách Jižní Moravy a Dolního Rakouska. Pokud Vás lákají jeskyně, zajistíme Vám prohlídku znovu zpřístupněných jeskyní.
Poskytneme Vám zázemí a rádi Vás přivítáme v našem penzionu, kde najdete veškeré pohodlí.
Ubytujeme Vás ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích a zprostředkujeme ubytování v apartmánech.
Každý pokoj je vybaven televizí, má své sociální zařízení se sprchovacím koutem a na poschodí je k dispozici veranda s jídelním stolem a vybavenou kuchyňkou (vařič, varná konvice, lednička, nádobí).
V apartmá Vám nabízíme pokoje s televizí, koupelnou se sprchovacím koutem i vybavenou kuchyňkou. Všechny pokoje mají nadstandartní vybavení, které skýtá i možnost připojení k internetu.
Pokud Vás lákají jiné "krásy" Mikulova, nezklameme Vás. Zprostředkujeme Vám posezení v překrásných sklepech, které jsou plné dobrého mikulovského vína.

Všechny pokoje mají stejné vybavení a liší se pouze počtem lůžek. Součástí pokoje je sociální zařízení se sprchovacím koutem. V každém pokoji je televize a možnost připojení k internetu.
Apartmá se skládá z ložnice a obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyňkou a ledničkou.
Prohlédněte si fotodokumentaci - téměř všechny fotky exteriérů jsou pohledy z penzionu.

Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)