Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Penzion Bílé Domky - Lednice (pension)

Penzion Bílé Domky - Lednice (pension) [24129]


foto Penzion Bílé Domky - Lednice (pension)
    Budova pensionu ()

12 12 4

Náš penzion jsou dva samostatně stojící domky s maximální kapacitou 12 osob, každý má svoji kompletně vybavenou kuchyni (myčka, mikrovlnka, sporák s troubou, rychlovarná konev, lednička s mrazákem), koupelnu, dvě ložnice, zastřešenou venkovní terasu s posezením, TV se satelitem UPC (asi 80 programů), DVD přehrávačem a připojením WI-FI v celém penzionu. Prostor mezi domky tvoří zahrada, která je rozdělena na dvě části. K dispozici pro hosty je dětské pískoviště s hračkami, houpačky, zahradní gril.

Maximální kapacita ubytování je 12 osob. Penzion je nekuřácký.

Parkování aut je možné přímo před domkem. Vzdálenost od centra cca 800 metrů.

Popis:

přední domek: jeden třílůžkový pokoj s manželskou postelí a kvalitní přistýlkou, jeden dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, samostatná kuchyň kompletně vybavená, dvě koupelny: jedna s vanou a umyvadlem, druhá se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, zastřešená terasa s posezením

zadní domek: jeden třílůžkový pokoj s manželskou postelí a kvalitní přistýlkou, jeden čtyřlůžkový pokoj (obývák) se dvěmi pevnými lůžky a rozkládací sedací soupravou (dvě přistýlky), samostatná kuchyň kompletně vybavená, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, zastřešená terasa s posezením.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)