Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Restaurace a penzion Na Rynku - Chvalšiny (penzion, restaurace)

Restaurace a penzion Na Rynku - Chvalšiny (penzion, restaurace) [23965]


foto Restaurace a penzion Na Rynku - Chvalšiny (penzion, restaurace)
    Budova penzionu ()


Penzion čítá 3 pokoje evropského standartu, kde čistota a klid okolního prostředí umocňují čarovnou atmosféru Chvalšin. Sami to nejlépe poznáte při snídani přímo na tiché návsi.

Ubytovací kapacita penzionu je 7 lůžek. Pokoje jsou komfortně vybaveny s televizí a sociálním zařízením (wc, vana nebo sprcha). Váš domácí mazlíček je u nás také vítán. Penzion je otevřen po celý rok.

Naše skromná, ale gastronomicky výborná restaurace je celoročně otevřená. Ve vnitřní resturaci je 55 míst k sezení s velkoplošnou televizí. Venkovní terasa před restaurací čítá 24 míst, zadní terasa ve dvoře s krbem disponuje 84 místy. Jakoukoliv část restaurace je možné zarezervovat pro firemní či soukromé akce. Mezi poslední akce například patřily dětské narozeniny s profesionálním klaunem.

Příjemné prostředí restaurace nabízí výběr z mnoha pochutin a samozřejmě minutek připravovaných mistry kuchařského řemesla. Veškerá jídla si můžete odnést také s sebou.

K dobrému jídlu neodmyslitelně patří i dobré pití. Nabízíme piva, která mají ten správný říz - Gambrinus 10º, Pilsner Urquell 12º, také černé pivo Kozel a nealkoholický Radegast Birell. Také nabízíme bohatý výběr specialit z lahodné italské kávy Lavazza s deserty Carte´dor, ale i naší voňavou Jihlavanku.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)