Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Domažlice » pension » penzion František Kraus - Brnířov (penzion)

penzion František Kraus - Brnířov (penzion) [23894]


foto penzion František Kraus - Brnířov (penzion)
    Pension ()

Malý rodinný penzion najdete v obci Brnířov, na komunikaci spojující města Domažlice a Klatovy, v těsné blízkosti městečka Kdyně. Ve vzdálenosti 7 km je hraniční přechod Všeruby. Možnost zajet na Šumavu či do Bavorského lesa dělá z této lokality zajímavé místo.

Penzion je určen pro pobyt v letní turistické sezóně, bez možnosti stravování. V dosahu 100 m je k dipozici restaurace, pivnice a potraviny. V sousedním městečku Kdyně je možnost koupání v přírodním koupališti Hájovna. Místní husté a zachovalé lesy lákají k houbaření a nově vytvořená cyklostezka je rájem pro všechny milovníky kol.

Ubytování: jednolůžkový, dvojlůžkový pokoj a trojlůžkový apartmán

Vybavení pokojů: kuchyňský kout, sociální zařízení, TV

V blízkém okolí najdete zříceniny hradů Rýzmberk a Herštýn, rozhlednu Koráb, přírodní koupaliště Hájovna, několik restaurací, pizzerii, tenisový kurt, bowling a především zachovalé šumavské lesy, v kterých zůstalo mnoho kilometrů kvalitních lesních cest vhodných pro horská kola, cyklistiku a turistiku.V penzionu najdou příjemný relax i Vaše děti. K dispozici je velká zahrada, krb s možností grilování, pískoviště a houpačka. Potok a rybník je přímo v obci. Parkování pro Vaše auto je zabezpečeno zdarma přímo v areálu penzionu.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)