Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » hotel, hostel » Hotel Hamr - Ostravice (hotel)

Hotel Hamr - Ostravice (hotel) [23618]


foto Hotel Hamr - Ostravice (hotel)
    Hotelová budova (obj23618)

20 1

Srdečně Vás zveme do  horského Hotelu Hamr, který se nachází v samotném srdci Beskyd v obci Ostravice.

Můžeme Vám nabídnout posezení ve stylové restauraci, tradiční českou kuchyni, ubytování , místnosti pro pořádání rodinný oslav, maturitních večírků firemních akcí, svateb či školení.

Nabízíme Vám v hotelu 10 pokojů s 24 místy s možností přistýlky a jeden dvoulůžkový apartmán, ve stylovém srubu 9 pokojů s 24 lůžky - z toho 4 pokoje i s balkonem, a bungalovy 2 čtyřlůžkové a 1 třílůžkový bezbariérový. Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, internetem, lednicí, šatní skříní a toaletami se sprchovým koutem.

Naše kuchyně Vám nabízí denní menu a spoustu dalších vynikajících specialit kontinentální a valašské kuchyně. K posezení a zábavě využijte naši restauraci či stylovou kolibu s krbem, plazmovou televizí a karaoke.

Těm z Vás, kteří si chtějí odpočinout a prostě jen relaxovat můžeme nabídnout  masáže nebo saunu. A aby jste u nás našli opravdu vše, na co si vzpomenete, v letních měsících pro Vás připravujeme víceúčelové hřiště na fotbal, volejbal nebo tenis, venkovní bazén a rybník k volnému rybolovu. Pro děti máme pískoviště, trampolínu a skákací hrad. V blízkosti hotelu se dále nachází krytý i venkovní bazén, fotbalové hřiště a lyžařské vleky otevřené i pro večerní lyžování. Perličkou v naší nabídce je možnost projížďky na koních a pro romantické večery či svatby je k dispozici také kočár s koňským tažením.

Pro oslavy Vám můžeme nabídnout místnost pro 15 lidí v patře Koliby, salónek s kapacitou 30 osob s dataprojektorem, promítacím plátnem a plazmovou televizí a sál pro 100 osob.

 Dále Vám nabízíme poukázky na romantické víkendové pobyty pro zamilované, novomanžele, pro Vaše rodiče k životnímu jubileu nebo věrné zaměstnance Vaší firmy. Zaměstnanci našeho hotelu se budou snažit vyjít vstříc každému Vašemu přání.

Srdečně se těšíme na Vaši návštěvu.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)