Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Lokál Inn - Praha 1 (hotel)

Lokál Inn - Praha 1 (hotel) [23435]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

8 4

Lokál Inn, výjimečné spojení moderního ubytování v domě se staletou tradicí a prvotřídní české kuchyně.

Unikátní spojení ubytování s typicky českou restaurací dává hostům příležitost ochutnat pravou domácí kuchyni tak, jak ji vařily a vaří doma české maminky a hospodyňky. Navíc tu pod dohledem mistra světa v čepování 2010 Lukáše Svobody čepují pečlivě ošetřené plzeňské pivo nejkratší cestou z tanku do skla.

Dům U bílé kuželky postavil barokní stavitel Kryštof Dientzenhofer jako rodinný dům v letech 1708 až 1714. V roce 2004 byl dům zrekonstruován a dnes patří k národním kulturním památkám.

Dům nabízí ubytování ve vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Ubytování splňuje nároky moderního bydlení se širokou nabídkou služeb v těsné blízkosti Karlova mostu, v romantickém srdci Malé Strany. Poloha domu přímo vybízí k procházkám malebnými uličkami Malé Strany a nabízí výhled na Národní divadlo, panorama Pražského hradu, nábřeží Vltavy, chrám svatého Mikuláše i Petřín.

Lokál Inn nabízí ubytování v osmi dvoulůžkových pokojích a ve čtyřech apartmánech se širokou nabídkou služeb.

Pokoje byly nedávno zrekonstruovány a jsou zařízeny ručně vyráběným elegantním, stylovým nábytkem. Apartmány zdobí původní stropní malba s vysokou historickou hodnotou, atmosféru podkrovních pokojů dokreslují původní dřevěné trámy.

Ve všech pokojích jsou k dispozici: TV, telefon s přímou volbou, elektronický digitální trezor, minibar s nabídkou českých produktů, stojan na odkládání zavazadel, dobře osvětlený psací stůl. V koupelnách se sprchovým koutem nebo vanou je k dispozici vysoušeč vlasů a přírodní kosmetika. V restauraci také wi-fi free a internetová přípojka.

Hostům je poskytováno široké spektrum hotelových služeb: služby concierge – zajištění transferů z/na letiště, aktuální kulturní přehledy, rezervace vstupenek do divadel, na koncerty, sportovní zápasy aj., dále pomoc s výběrem a zajištěním turistických a volnočasových aktivit, zajištění okružních jízd po Praze i výletů mimo Prahu, pomoc s výběrem výletní lokality a rezervace míst, turistické materiály (mapy, průvodce, plány městské dopravy), sekretářské služby (faxování, kopírování, doručení korespondence a e-mailů hotelovým hostům), dále prádelna, čistírna, žehlení, zdravotnická služba na telefonu a další.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)