Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Zlín » hotel, hostel » Hotel Luha - Luhačovice (hotel, restaurace)

Hotel Luha - Luhačovice (hotel, restaurace) [23370]


foto Hotel Luha - Luhačovice (hotel, restaurace)
    Pohled na hotel Luha ()

131 3

Hotel s celoročním provozem je situován v krásném prostředí lesoparku v údolí říčky Olšavy, v blízkosti lázeňského centra a Luhačovické přehrady.

Poloha hotelu v klidném a přátelském prostředí nabízí ideální podmínky pro všestranný aktivní odpočinek a relaxaci jednotlivcům nebo rodinám s dětmi, a to v letním i zimním čase. Firmám a zájmovým skupinám jistě budou vyhovovat naše prostorné salonky a kongresový sál s možností využití nejmodernější techniky. Pro sportovní a vzdělávací kurzy, společenské či rodinné oslavy máme k dispozici 6 různě velkých meeting salonků, denní bar nebo hotelovou restauraci.

Kapacitní možnosti hotelu dovolují uspořádání středně velkých národních i mezinárodních kongresů, konferencí, prezentací firem, školení, jednání a incentivních akcí.

Hotel v současné době disponuje 131 pokoji s celkovým počtem 3 apartmány Family/Superior, 29 pokojů business a 99 pokojů Standard

Informace o stravování:

Snídaně je podávána formou teplého a studeného bufetu. Obědy prozatím nezajišťujeme. Na večeře připravujeme na výběr menu ze tří hotových jídel nebo pro zpestření grilované speciality. V pobytových balíčkách, které naleznete na našich webových stránkách, si můžete vybrat i ze speciálních menu o třech či čtyřech chodech.

Ke stravování a příjemnému posezení Vám poslouží hotelová restaurace či denní bar, kde si kromě běžného sortimentu můžete vybrat i z nabídky míchaných nápojů.

V letní sezóně pro Vás zajišťujeme grilování na terase. Po celý rok je každý páteční či sobotní večer zpříjemněn živou hudbou. Pravidelně pořádáme kulturní večery s bohatým programem.

Relax:

V hotelu Luha Vám nově nabízíme různé druhy masáží jako např. masáž lávovými kameny, klasické masáže, aromatické a další.

Jsme schopni zajistit za zvýhodněnou cenu návštěvu v blízkém wellness centru, kde naleznete relaxační centrum, vířivky, sauny, páry a vše, co je k řádnému odpočinku třeba.

Sport a okolí:

V okolí Luhačovic najdou příhodný terén jak aktivní sportovci, tak rodiny s dětmi či senioři.  Je možné objevovat poutní místa, lidovou architekturu i krajinné scenérie. Terén je mírně zvlněný, má ráz ploché vrchoviny prořezané údolíčky s vesnicemi. Krajina je otevřená a za dobré dohlednosti se odtud otevírají daleké výhledy jako stvořené pro cykloturistiku. U nás si můžete kola i vypůjčit a aktivně využít svůj čas.

Sportovní areál „GOLF“, který se nachází 100m od hotelu Luha, nabízí nově vybudované minigolfové hřiště, tenisový kurt s povrchem koberce, dále pak multifunkční hřiště, stolní tenis, dětský koutek, půjčovnu sportovního nářadí.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)