Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Marttel*** (hotel) [23325]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Nově zrekonstruovaný Hotel Marttel se nachází v klidné vilové čtvrti Karlových Varů v části Horní Drahovice a od lázeňského resp. obchodního centra města je vzdálen pouze 10 minut chůze.

Karlovy Vary Hotel Marttel ubytování :
Hotel Marttel disponuje ubytovací kapacitou 120-ti lůžek. Pokoje jsou převážně dvoulůžkové s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchou či vanou a vysoušečem vlasů. Televizory a telefon na každém pokoji jsou samozřejmostí. Pro novomanžele je připraven romantický svatební pokoj, který je kompletně zařízen replikami nábytku ve stylu Ludvíka XV.

Hotel Marttel ubytování Karlovy Vary restaurace :
Pro účely stravování slouží hostům stylová hotelová restaurace s kapacitou 100 míst. Restaurace nabízí širokou škálu pokrmů domácí i mezinárodní kuchyně v příznivých cenových relacích. V hotelové kavárně s kapacitou 80 míst se mohou konat podnikové a rodinné oslavy, abiturientské večírky, nechybí ani taneční parket.

Marttel hotel ubytování Karlovy Vary konference :
Pro pořádání obchodních jednání, školení a konferencí slouží salonky s kapacitou 100 a 30 míst. Vybaveno projekční technikou, kterou je možné po dohodě zapůjčit. Zajistí zde pro Vás občerstvení, popřípadě rautové stoly a speciální obsluhu při konání školení a konferencí.

Karlovy Vary hotel ubytování Marttel služby :
Krom běžných hotelových služeb na přání pro hotelové hosty lze rezervovat lázeňskou léčbu, bazén (hotel Thermal – 10 min. chůze od hotelu Marttel), golf, tenis, kuželnu, tělocvičnu, fitnesscentrum. K parkování osobních i užitkových automobilů a autobusů slouží přilehlé parkoviště.

Dovolená Karlovarsko hotel Marttel Karlovy Vary okolí :
Karlovy Vary leží v západní části České republiky na soutoku řek Teplé a Ohře, přibližně 120 km od Prahy. Jsou největším a nejznámějším lázeňským městem v ČR. V karlovarském historickém jádru stojí jedna významná budova vedle druhé. Během celého roku se zde koná nespočet kulturních a sportovních akcí. Jednou z nejoblíbenějších společenských událostí je Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Celý svět zná karlovarské značky jako je Moser a Becherovka. Svou prestiž si ve světě získaly i lázeňské oplatky nebo karlovarský porcelán Thun. Lázeňská kolonáda, lesy s vyhlídkami a rozhlednami, například rozhledna Diana, vyhlídka Karla IV, Svatý Linhart a Doubská hora...


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)