Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-východ » hotel, hostel » Hotel Pratol - Říčany-Radošovice (hotel)

Hotel Pratol - Říčany-Radošovice (hotel) [23287]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Hotel PRATOL se nachází na jihovýchodním okraji Prahy u městečka Říčany poblíž dálnice D1 Praha-Brno. Je situován na dosah pamětihodnodtem Prahy, ale i přírodě, parkům a lesům. Svojí polohou nabízí ideální příležitost nejen pro návštěvníky Prahy, ale i pro ty, kteří chtějí poznat ostatní kulturní památky České republiky (Kutná Hora, Konopiště a další).

Svým vybavením hotel vyhovuje širokému spektru turistů - ti, kteří zde chtějí strávit rodinnou dovolenou, ocení kromě již zmiňované výhodné polohy účelně vybavené pokoje s vlastním příslušenstvím, příjemnou restauraci a rovněž bazén a saunu, které dokáží zpříjemnit pobyt i při nepříznivém počasí.

Firemní klientela ocení konferenční sály, které zaručují nerušené pořádání firemních akcí, i kvalitní stravovací služby dle svých požadavků. A konečně všichni, kdo přijíždí auty nebo autobusem, nebudou mít díky uzavřenému hotelovému parkovišti problémy s parkováním, dokonce mohou využít služeb myčky aut, která patří hotelu.

Hotel nabízí ubytování v 50 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením (sprcha a WC), telefonem s přímou provolbou a barevným televizorem se satelitním připojením.

V hotelu je k dispozici WiFi připojení k internetu, na recepci je možné zapůjčení vysoušeče vlasů, rovněž je zde prodej suvenýrů, nápojů, cigaret a základních hygienických potřeb. V době provozu restaurace je zajištěn room servis, recepce je k dispozici hostům nonstop.

V ceně ubytování je snídaně formou buffetu, obědy nebo večeře Vám rádi zajistíme v naší restauraci.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)