Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Kutná Hora » hotel, hostel » Garni - Kutná Hora (hotel)

Garni - Kutná Hora (hotel) [23238]


foto Garni  - Kutná Hora (hotel)
    Na Havlíčku - Garni (Mirek123)

Garni hotel Na Havlíčku se nachází v historickém centru města Kutné Hory, v těsné blízkosti centrálního náměstí, v postranní uličce vedoucí z náměstí k Vlašskému dvoru, dříve královské mincovně a jedné ze zdejších dominant a vyhledávaných turistických atrakcí. Z obou hotelů mají hosté nádherný výhled na věže a věžičky místních kostelů a památek.

Stylový a pohodlný interiér a zároveň poloha v centru města činí hotel ideální jak pro obchodní klientelu, tak i pro klienty přijíždějící do Kutné Hory za poznáváním historických památek či za odpočinkem.

Právě neopakovatelná atmosféra tohoto starobylého města láká do Kutné Hory každoročně tisíce turistů z celého světa. Nelze zde tudíž nezmínit nejvíce navštěvované kutnohorské památky, mezi něž patří Vlašský dvůr, gotický chrám sv. Barbory či unikátní Kostnice. Historické jádro Kutné Hory je dnes městskou památkovou rezervací, zapsanou do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Provoz hotelu byl zahájen v roce 1997.

Hostům nabízíme ubytování v 9ti útulných stylových dvoulůžkových pokojích. Z oken pokojů mohou návštěvníci spatřit jedinečný výhled na Vlašský dvůr a jiná malebná zákoutí historického centra města.

K občerstvení hostů slouží kavárna umístěná v přízemí, kde si příjemném prostředí mohou hosté vychutnat svou ranní kávu či přečíst denní tisk.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)