Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Baroko - Praha-Malešice (hotel)

Hotel Baroko - Praha-Malešice (hotel) [23161]



Rodinný Hotel Baroko nabízí kvalitní ubytování v klidné části Prahy 10. Vznikl přestavbou selského stavení z konce 17. století. Areál hotelu kombinuje barokní styl s moderními prvky architektury 21. století. Součástí hotelu je rozsáhlá zahrada určená pro relaxaci hostů, chráněné parkoviště uvnitř areálu, venkovní bazén (11 x 5 m), tenisový kurt a dětské hřiště. Hotel poskytuje dostatek prostoru a soukromí jak pro pořádání firemních tak i společenských a rodinných akcí.

Pražská O2 Arena, která je každoročně dějištěm desítek atraktivních kulturních a sportovních událostí (např. Mistrovství světa v ledním hokeji 2015), je cca 10 min jízdy od hotelu.

Firemní akce – lokalita v klidné části hlavního města je ideálním místem pro konání firemních akcí. Máme dlouholetou praxi s pořádáním široké škály událostí od firemních školení a team-buildingů až po setkání členů představenstva významných společností.

Společenské a rodinné oslavy – díky mnohaletým zkušenostem s pořádáním svateb, promocí, výročí, oslav a soukromých večírků, Hotel Baroko Praha Vám zaručuje stylový, vkusný a osobitý zážitek. Pro nejmenší účastníky oslav je k dispozici dětské hřiště se zahradou.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)