Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-východ » hotel, hostel » Hotel S.E.N. - Senohraby (hotel)

Hotel S.E.N. - Senohraby (hotel) [22947]


foto Hotel S.E.N. - Senohraby (hotel)
    Hotel ()


 

Hotel S.E.N. - Steve´s European Notion, není článkem žádného hotelového řetězce. Leží nedaleko od dálnice D1 - Exit 21- příjemné ubytování v blízkosti Prahy. Komplex zahrnuje 36 dvoulůžkových pokojů a 11 apartmá, klimatizované kongresové sály, salonky a konferenční apartmá. Vhodný pro kongresy, konference, prezentace firem, školení, team buildingová setkání, pracovní a obchodní jednání, výstavy, svatby a relaxaci.

Hotel S.E.N. je místem, kde prožijete pohodovou dovolenou, relaxační víkend, romantickou noc, nebo odpočinek po pracovním dni s využitím sportovního a relaxačního centra - bazény, sauna, tenisový kurt, squashový kurt, sportovní a relaxační masáže, billiard, horská kola, cyklostezky, běžecké stezky, nedaleký golf a bowling... Hotel pro Vás dále zajistí svatební obřady, rodinné oslavy firemní slavnosti, zahradní party, plesy, koncerty. Lahodné nápoje a vynikající kuchyni můžete ochutnat v Hotelové restauraci s letní terasou. Pro skupiny je možné rezervovat romantickou Zámeckou restauraci nebo Swiss restaurant s krbem.

  • dvoulůžkové pokoje - vybaveny satelitní TV, minibarem, rádiovým budíkem, telefonem s přímou provolbou, WiFi, koupelnou s denním světlem. Každá koupelna je vybavena vanou, WC, vysoušečem vlasů.
  • Svatební apartmá Věž: Obývací část ve 3. patře se SAT-TV, WiFi, minbarem, WC. Točité schodiště do 4. patra - salónek, z kterého je vchod do koupelny s rohovou vanou a s WC, šatny a do romantické ložnice v nejvyšší věži hotelu. Je vybavena velkou SAT - TV s videorekordérem, minibarem, rádio-budíkem, telefonem s přímou provolbou, koupelnou s rohovou vanou a WC, vysoušečem vlasů, koupacími plášti.
  • Svatební apartmá Classic: Ložnice a obývací část jsou odděleny vstupní halou. V koupelně je rohová vana, k dispozici koupací pláště, ostatní vybavení je shodné s dvoulůžkovým pokojem.
  • 3 Junior apartmá jsou situovaná v levém i pravém křídle hotelu. Rozkládací sedací souprava v obývací místnosti je využitelná jako přistýlka. Útulná lůžková část se nachází ve věži a je oddělena závěsem. Ostatní vybavení apartmá je stejné jako u standardního dvoulůžkového pokoje.
  • 4 Executive apartmá jsou atypické dvoupodlažní pokoje. Z přízemní obývací části se po točitém schodišti vstupuje do ložnice, šatny a koupelny s WC. V obývací části je možné připravit přistýlku. Ostatní vybavení apartmá je stejné jako u standardního dvoulůžkového pokoje.
  • Konferenční apartmá ve třetím patře je rozděleno na soukromou obývací část - ložnice s koupelnou a s WC,) a část pracovní. Ta se skládá ze vstupního salónku pro malé občerstvení, jednací místnosti pro 5 - 12 osob a sociálního zařízení. Konferenční apartmá vybavujeme technikou dle individuálních potřeb klientů.
  • Pokoj pro handicapované hosty - je situován v bezprostřední blízkosti hlavní hotelové haly.

    Všechny pokoje jsou situovány na východ, s výhledem do zámecké zahrady a  do Posázavského údolí. Pokoje jsou děleny na kuřácké a nekuřácké.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)