Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » hotel, hostel » Hotel Aurelius - Mikulov (hotel)

Hotel Aurelius - Mikulov (hotel) [22764]


foto Hotel Aurelius - Mikulov (hotel)
    Hotel Aurelius (E.Koutná)


Hotel Aurelius se nachází v Mikulově, malebném historickém městě na trase Praha – Vídeň. Svou polohou v klidné části města a nedaleko historického centra města a současně nedaleko sjezdu z hlavní komunikace je vhodný pro klienty hledající klidné místo pro svou dovolenou i pro ty, kteří chtějí jen přenocovat.

Hotel je nově zrekonstruován a svým zákazníkům nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením se sprchou a WC. Součástí vybavení pokojů je barevný TV a lednička. Ve společných prostorách je k dispozici vybavená kuchyňka, kterou ocení především návštěvníci s malými dětmi.

Součástí hotelu je stylová restaurace s kapacitou 60 míst a letní terasa. Restaurace je vhodná pro pořádání firemních a společenských akcí. Součástí vybavení je promítací plátno, dataprojektor, ozvučení. Samozřejmostí je nabídka kvalitního menu, pro skupiny pak možnost objednání rautu nebo servírovaného menu o několika chodech. Speciální nabídkou naší restaurace je možnost snoubení jídla a vína z naší vinotéky, které vám naše vyškolená obsluha ráda doporučí.

Ubytování V našem hotelu najdete 11 útulných pokojů vhodných pro jednotlivce, páry i rodiny. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, televizi a Wi-Fi. Pro rodiny s malými dětmi je k dispozici kuchyňka. Ceny jsou uvedeny včetně DPH bez místních poplatků. Součástí ceny za ubytování je i snídaně v restauraci hotelu. Hotel dále nabízí tyto služby: recepce od 8:00 do 20:00 hodin možnost zapůjčit žehličku, fén kuchyňka pro rodiny s dětmi Počty pokojů: 9 x dvojlůžkový pokoj 1 x třílůžkový pokoj 1 x čytřlůžkový pokoj Celková kapacita hotelu je 25 lůžek


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)