Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » hotel, hostel » Central Wellness - Klatovy (hotel)

Central Wellness - Klatovy (hotel) [22598]



95 95 47 3

WELLNESS HOTEL CENTRÁL , založený v roce 1929, leží v klidném místě v centru města, sousedícím s historickým jádrem Klatov.

WELLNESS HOTEL CENTRÁL nabízí po celkové rekonstrukci ubytování ve 2 jednolůžkových, 41 dvoulůžkových pokojích a 4 apartmá. Všechny POKOJE mají vlastní koupelnu, WC, telefon s přímou provolbou a barevnou televizi se satelitním příjmem. Atmosféru počátku našeho století navozuje nejenom stylový nábytek, ale i všechny ostatní pokojové doplňky. Moderní protipožární signalizace na všech pokojích je samozřejmostí. Pro naše motorizované hosty nabízíme možnost úschovy automobilu v deseti hotelových garážích. Stylově řešená RESTAURACE je podpořená moderní gastonomií, takže zde spojuje kvalitu, racionálnost a moderní trendy zdravé výživy s poklidnou atmosférou konce 30-tých let našeho století. Zcela jiný pocit získáte v BARU, který je ideálním místem k pracovní schůzce, setkání s přáteli spolu s odpočinkem při sklence vína či posezení při krátkém programu nebo tanečním večeru v denních i nočních hodinách.

Konferenční možnosti nabízí salonek (45 osob) a sál o kapacitě do 100 osob se základním technickým vybavením a možnostmi doplňkových programů. Zde se tvoří základ strategie úspěchu intenzitou a kombinací seminářů, školení a relaxace. Darovat svému tělu pár hodin pohody můžete v nově otevřeném WELLNESS CENTRU. V relaxačním bazénu o velikosti 8 x 6m se slanou vodou, protiproudem, vodopádem a masážními lavicemi. Multifunkční sauna. Masáže. Hydroterapie. Termoterapie. Uhličité koupele.

Přijďte vychutnat rodinnou atmosféru hotelu ze třicátých let, z dob, kdy gastronomie prožívala svůj zlatý věk, ve městě, které dýchá atmosférou historie a pohody uprostřed nádherné nedotčené krajiny.

Chloubou našeho hotelu je nově otevřené WELLNESS CENTRUM, kde můžete darovat svému tělu pár hodin pohody: Vyhřívaný venkovní relaxační bazén 8 x 6 m se slanou vodou s dětským brouzdalištěm a protiproudem. Vyhřívaný vnitřní relaxační bazén se slanou vodou s protiproudem, vodopádem a masážními tryskami i perličkou o velikosti 8 x 6m, finská sauna, solná sauna, sluneční louka a masáže a wellness procedury všeho druhu - klasické, reflexní, lymfodrenáž, detoxikace, SHIATSU, lávové kameny , hydroterapie, termoterapie, rašelinové zábaly, lavatherm , uhličité koupele a mnohé další. Součástí WELLNESS je také samozřejmě péče o Váš žaludek - k příjemnému posezení v letních měsících vás zláká letní terasa v hotelové zahradě s vyhřívaným bazénem.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)