Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Cheb » camp, rekreační areál, tábořiš » Rekreační areál Jadran - Františkovy Lázně (kemp)

Rekreační areál Jadran - Františkovy Lázně (kemp) [2163]



Rekreační areál JADRAN s celoročním provozem se nachází ve Františkových Lázních v západních Čechách. Areál je umístěn v klidném prostředí lesoparku s minerálními prameny a cestami pro pěší i cykloturisty. Je vzdálen asi 1 km od středu města.
V areálu Jadran se nachází hotel, autokemp, chatová osada, restaurace s letní terasou a přírodní koupaliště. Vybavením areálu a kvalitními službami se snažíme nabídnout našim hostům ty nejlepší podmínky pro jejich příjemný a bezstarostný pobyt. Doufáme, že budete spokojeni i vy.

Kapacita kempu je 150 míst. Rovná a travnatá plocha nabízí místa ve stínu i na slunci v těsné blízkosti přírodního koupaliště. Najdete u nás vše, co nabízí moderní evropský kemp a uděláme maximum pro to, aby jste zde strávili příjemné chvíle se spoustou zážitků a odjížděli od nás s pocitem spokojenosti.

Chatová osada nabízí turistické ubytování ve 30ti čtyřlůžkových chatkách. Vybavení chatky tvoří dvě palandy, skříně, stůl, židle, lůžkoviny a elektřina. Sociální zařízení a sprchy s teplou vodou po celý den jsou společné. K dispozici je i zahradní nábytek. V případě potřeby, půjčujeme lednice a elektrické topení.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)