Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Svitavy » camp, rekreační areál, tábořiš » Rekreační středisko IVETA - Svojanov u Moravské Třebové (kemp)

Rekreační středisko IVETA - Svojanov u Moravské Třebové (kemp) [2162]



Přijeďte strávit dovolenou do našeho rekreačního střediska, které leží v malebném prostředí podhůří Jeseníků. Je zde překrásná příroda přímo se nabízející k výletům, ať už na kole po dobře značených cyklostezkách či pešky. Rádi vám zprostředkujeme vyjížďku na koních nebo skutečný zážitek v podobě letu nad krajinou v třímístném letadle.
Naše středisko najdete přesně na pomezí Čech a Moravy v obci Svojanov (bývalý okres Svitavy). Svojanov leží necelých 15 km od Moravské Třebové a 20 km od Mohelnice.
V okolí střediska naleznete spoustu zajímavých míst, které opravdu stojí za to navštívit, ať už se jedná o historická místa, přírodní krásy a úkazy nebo pozoruhodnosti dnešního světa (podrobnější tipy na výlet).
Ke koupání můžete využít rybník, který je v naprosté blízkosti rekreačního střediska (50 m), bazén (900 m), či moderní vodní svět s tobogánem v Moravské Třebové.
Přímo v našem areálu můžete pro aktivní odpočinek využít volejbalové a nohejbalové hřiště, stolní tenis, ruské kuželky, šipky a nově dokonce profesionální minigolfové hřiště s 18 drahami. K letním večerům patří neodmyslitelně táborák a kytara, pro tyto příležitosti jsou zde dvě ohniště, ale i venkovní gril pro mlsné jazýčky.

Ubytování je zajištěno v chatkách nebo v komfortních pokojích. Další možností je vlastní ubytování ve stanu nebo karavanu.

Chatky:
Ve středisku je celkem šest čtyřlůžkových dřevěných chatek s malou zastřešenou verandou. Sociální zařízení a sprchy s teplou vodou jsou společné v přilehlém objektu, v naprosté blízkosti chatek. V každé chatce jsou dvě palandy, skříňky, odkládací regály. Na terase pak dvě plastové židle a odkládací stolečky. Chatka je elektrifikovaná.

Pokoje:
V hlavní budově jsou k ubytování rekreantů určeny čtyři pokoje s předsíňkou a vlastním sociálním zařízení se sprchovým koutem. V každém pokoji jsou čtyři lůžka (manželská postel a dvě postele) a možnost jedné nebo dvou přistýlek. Vybavení pokoje je: konferenční stolek, sedací souprava, televize, lednička a šatní skříň.
V chatkách ani pokojích není možnost vlastního vaření, proto je s ubytováním spjata polopenze a je nedílnou součástí ubytování.

V areálu je stylová restaurace s verandou, kde najdete příjemné posezení u krbu s cenově přijatelnou kuchyní a točeným pivem. Ve vyhrazených hodinách jsou zde podávány polopenze. Snídaně je formou švédského stolu, večeře se skládá z polévky, hlavního chodu a dezertu. Restaurace slouží přes den i pro veřejnost.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)