Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Olšovec - Jedovnice (kemp) [2159]



Autokemp leží na břehu rybníka Olšovce (42 ha) a má kapacitu 1500 míst ve všech formách ubytování (chatky, stany, karavany, trojlůžkové pokoje, chaty) - více informací se dočtete v rubrice služby. Koupání, sportovní rybolov, windsurfing, loďky - ideální základna pro výlety do Moravského krasu (Jeskyně Balcarka, Kateřinská, Punkevní, Sloupsko-šošůvská) a k ostatním zajímavostem okresu Blansko, města Brna a jeho okolí.

Přímo v kempu jsou restaurace, stánky s občerstvením, prodejna potravin, ovoce a zeleniny, novinový stánek a telefonní automat.
Návštěvníkům se nabízí možnost koupání, veslování, windsurfingu a sportovního rybolovu. V autokempu je půjčovna horských kol, půjčovna loděk a šlapadel, dále sportovní hřiště na odbíjenou, dětské hřiště, minigolf. Nedaleko (1 km) jsou k dispozici tenisové kurty. Okolní lesy jsou ideální k procházkám, ke sběru lesních plodů a i houbaři si přijdou na své. Večery je možno trávit posezením u ohniště nebo na letní terase restaurace Šíbrnka s výhledem na rybník. V obci Jedovnice jsou v sezóně pořádány diskotéky, na protějším břehu jsou velice oblíbené country-bály v přírodě. Kino Jedovnice hraje denně mimo pondělí a sobotu, kromě toho jsou v obci pořádány další kulturní a společenské akce.

Autokemp je v provozu i v zimním období. Kapacita 75 míst, vhodné pro školy v přírodě a dětské ozdravné pobyty - případně jako školící středisko.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)