Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Opava » camp, rekreační areál, tábořiš » Kemp DERY Kajlovec - Hradec nad Moravicí (kemp)

Kemp DERY Kajlovec - Hradec nad Moravicí (kemp) [2131]


foto Kemp DERY Kajlovec - Hradec nad Moravicí (kemp)
    Hlavní budova ()

68 16

Kemp Dery se nachází v podhůří Nízkého Jeseníku a nabízí: lůžkovou kapacitu 157 lůžek, 27 chatek pro 2-4 osoby, 16 pokojů pro 4-6 osob ve 2 zděných budovách, možnost vytápění v chatkách, plochy pro karavany a stany s možností odběru el. energie, celková plocha kempu 32 150m2

VYBAVENÍ AREÁLU:
Recepce, 27 chatek, 2 dvoupodlažní budovy, malá klubovna, společenská místnost. V areálu je dále dostatek prostoru pro sportovní vyžití – stolní tenis, ruské kuželky, maxišachy, dětské prolézačky. V areálu bufet - vaříme a čepujeme každý den.

UBYTOVÁNÍ:
4-lůžkové chatky s vlastní kuchyňkou a WC - 2 samostatná lůžka, 1 palanda, kuchyňka s elektrickým vařičem, varnou konvicí, lednicí, mikrovlnkou, nádobím a bojlerem na teplou vodu. Sprchy společné v samostatné budově.

2 a 3-lůžkové chatky se společným sociálním zařízením, bez možnosti vaření - 2 samostatná lůžka, resp.3 samostatné lůžka. Sprchy společné v samostatné budově.

4 až 6-lůžkové pokoje II. v budově, sociální zařízení společné v samostatné budově, vhodné pro nenáročné klienty. Sprchy společné v samostatné budově.

2 až 6-lůžkové pokoje I. v čáástečně zrekonstruované budově s vlastním sociálním zařízením. (WC a sprchy).

Všechny chatky i pokoje jsou vybaveny prošívanými dekami a polštáři, lůžkovinami, šatní skříní, stolem se židlemi, odkládacími nebo nočními stolky.

KOUPÁNÍ:
Dětské bazény v kempu, koupaliště v Hradci nad Moravicí (3km), koupaliště se skluzavkami v Opavě (10km), přírodní koupaní ve stříbrném jezeře v Opavě (10km, koupání na vlastní nebezpečí), krytý bazén v Opavě (10km).

STRAVOVÁNÍ:
Vlastní, možnost dokoupení snídaní, večeří, polopenze nebo plné penze, příp. možnost samostatného stravování v bufetu.

PŘÍJEZD:
Autem po silnici I/57, asi 300m za místní částí Kajlovec. Autobusem na zastávku Kajlovec-hájovna, vzdálenou asi 300m od kempu. Vlakem do vlakové zastávky - Hradec nad Moravicí, vzdálené asi 3 km (dále autobusem). Pobyt začíná nástupem na ubytování po 15hod. a končí v den odjezdu v 10hod.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)