Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Camping Muzeum - Lesná (kemp) [2112]



Představa přeplněného campu s několika špinavými toaletami a večer hulákajícími partami pozdě do noci není jistě pro každého lákavá. Bohudík nic z toho Vám nemůžeme nabídnout.
Naše nabídka pro Vaši dovolenou je zcela jiná.
Zvláště, pokud máte s sebou děti, máte rádi pohodu a klid a potrpíte si na příjemné, estetické a čisté prostředí.
Camping Muzeum je situován v zahradním areálu za muzeem motocyklů. Je rozdělen na dvě části a to: 1.část zahradní - zde je umístěno několik čtyřlůžkových chatek dostatečně od sebe vzdálených pro udržení pohodlí hostů, dále jsou zde dva pokoje, jejichž vchody jsou situovány přímo do zahrady.Jeden je čtyřlůžkový, druhý 4+2.
V zahradní části je bazén o rozměrech 11x5 m a hloubce 1,5 m. Čistota jeho neustále filtrované vody Vás překvapí a pravidelná možnost koupání bude pro Vás neocenitelnou relaxací.
V zahradní části je vysázeno cca 120 ks již vzrostlých jehličnanů a dalších dřevin, celá plocha je oseta pečlivě udržovaným trávníkem. Tato část campu sousedí s budovou Muzea ve které je zcela nové sociální zařízení a to dokonce hned 2x: venkovní a vnitřní sprchy s teplou vodou celý den ,dostatečná kapacita WC a hlavně: přímo z campu se vchází do restaurace s vynikající moravskou kuchyní. Ale k té se ještě vrátíme později.
2.část - plocha obehnaná dřevěnou ohradou - cca 8000 m2 trávníku.
Tato část campu slouží ke kempování ve Vašich karavanech, stanování a parkování Vašich vozidel.
Je zde celkem 10 ks elektrických přípojek 220 V, celá plocha může být večer osvětlena. Je zde i hřiště na nohejbal, případně na tenis (2004 - zakoupili jsme venkovní pingpongový stůl, který Vám bude k dispozici v závětří dvoru restaurace). Ohniště jsou v obou částech kempu, k dispozici jsou pak i další dva venkovní krby (jeden v zahradě, druhý ve dvoře). Po dohodě s personálem může Vaše soukromá zahradní bazén párty začít.....

Náš camp je skutečným rájem pro cyklisty. Leží na hranici národního parku Podyjí a to s polohou vpravdě ideální. Cyklostezky zde jsou skutečně kouzelné a skutečně šokováni budete zdejší krajinou a přírodou. Ale proč je tedy poloha campu vlastně tak ideální? Odpověď je zcela jednoduchá – je to od nás všude blízko posuďte sami:
-do Znojma 14 km mírně z kopečka
-do Vranova 7 km/krásné serpentiny
-na vranovskou pláž 4 km z kopečka
-do Rakouska (Hardeg) 6 km
-do národního parku 1 km
zde Vás čekají skutečně nezapomenutelné zážitky - vždyť kde máte jinde možnost podívat se z hřebenu kopce po kterém vede cyklostezka do 150m hlubokých kaňonů a to dokonce na obě strany? Nevěříte?
Tak ujeďte ještě cca 500 metrů a jste na jedné z nejslavnějších vinic Evropy, na ŠOBESU!
F. Znovín Vás zde pozve přímo ve vinici k ochutnávce vynikajících vín.

 


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)