Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Camping Bucek (kemp) [2107]



Camping Bucek leží v středních Čechách mezi Prahou (40 km) a Karlovými Vary (80 km) u silnice E 48. Majitelem campu je firma Wilzing s.r.o., která také spravuje camping Frymburk na Lipenském jezeře v jižních Čechách.
Camping Bucek má rozlohu 5 ha, z toho 1 ha lesa. Leží u rybníka, který je vhodný pro různé vodní sporty. Na břehu je pro Vás připravena pramice, kanoe, surf a ve vodě vodní trampolína. Vlastní pláž je vybavena plážovými lehátky (mimo hlavní sezonu). Jsou zde také dva pingpong stoly. V lese je hřiště na minigolf a vedle hřiště na volejbal. Pro děti máme dětské hřiště, kde jsou 2 trampolíny, houpačky, klouzačka, pískoviště … V campu je jedno centrální ohniště.
V campu je od roku 2006 otevřen krytý vyhřívaný bazén +/- 100 m2. Část bazénu je vyhrazena dětem, hlubka vody je 30-60 cm.
Jsou zde moderní umývárny, toalety a sprchy s teplou vodou zdarma. Také pro imobilní hosty. V campu je 100 míst s přípojkami elektřiny 6 amp. Pro karavany nebo stany (100 m2)Nabízíme Vám také pračky a sušičku prádla.
V hlavní sezoně máme otevřené malé bistro s občerstvením na terase a s hezkým výhledem na camping a okolí.
Camping Bucek leží na jedné straně 4,5 km od města Nové Strašecí kde je supermarket, pošta, lékař a několik dobrých restaurací, na straně druhé je 2 km do obce Řevničov.

Tipy na výlet: Praha, Karlovy Vary, hrad Karlštejn, Křivoklát, Koněpruské jeskyně……, každou neděli dopoledne je v Ředhošti trh!
Camping je otevřený od 27. dubna do 15.září.
Recepce je otevřena od 08.00 do 12.30 a od 13.30 do 18.00 hodin. Pro nové hosty do 22.00 hodin. V den odjezdu musí host opustit své místo i camp do 12.00 hodin


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)