Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Camp Pálava - Nové Mlýny (kemp) [2093]


foto Camp Pálava - Nové Mlýny (kemp)
    foto V.Průdek ()


Náš kemp leží 800 metrů od spodní novomlýnské nádrže u břehu řeky Dyje. Kemp je vhodný pro rodinou sportovní rekreaci, školní výlety a milovníky turistiky. Můžete u nás uspořádat oslavy všeho druhu, firemní akce, rodinné oslavy, hudební akce - máme vhodné prostory pro vnitřní i venkovní akce. Zajistíme dle Vašich požadavků např. opékané sele, grilování atd.

Návštěvníci k nám jezdí především za cykloturistikou, sluncem, rybařením a jinými radovánkami. Nesmíme zapomenout také na vinné sklípky, které jsou pro tuto oblast tak typické.

Nabízíme ubytování v chatkách a turistické ubytovně. Rovněž jsou k dispozici volné plochy pro stany a karavany.

Pro návštěvníky kempu je k dispozici restaurace s vnitřním i venkovním posezením (wifi internet zdarma), sportovní hřiště (asfaltové - nohejbal..., písečné - volejbal…), houpačky a pískoviště pro Vaše děti.

Okolo kempu vede cyklistická stezka a přímo z kempu je možné se napojit na turistické trasy, které nás dovedou až na Pavlovské vrchy, které příjemně dotvářejí okolní krajinu kempu.

 kempu máte k dispozici ohniště (dřevo zdarma). Hřiště - volejbal, fotbálek, nohec, tenis. Country salón i s tanečním parketem a výčepem je oblíbený pro různé oslavy až pro sto osob, možnost zajištění hudby, grilování a pečení selat. Také vám zajistíme ochutnávku vín a posezení ve vinném slípku.

Přírodní koupání je "nic moc", záleží na období. Řeka Dyje je vhodná pro plavce, čistší, písčitá, ale o 1,3 °C chladnější než jezero, kde jsou písčité pláže (2km), ovšem voda při dlouhodobějších vysokých teplotách kvete sínicí. To Vám však nahradí tři moderní koupaliště s atrakcemi v okolí kempu do 20 km, např.aquapark v Hustopečích (13 km) - vhodné pro vodní radovánky a relaxaci, Mikulova (10 km). Dále můžete navštívit termální lázně v Rakouském Laa (cca 60 km, hr. přechod Hevlín).

Zdejší vodní plochy jsou vyhledávány jak rybáři, tak surfaři. Milovníci cykloturistiky mohou navštívit Lednicko - Valtický areál (UNESCO), starobylá města Mikulov a Valtice.
Lákavou procházkou jsou jedinečné vápencové útvary Pálavských vrchů s jejich flórou a faunou, kde můžete shlédnout zříceniny Dívčího a Kozího hrádku. Oblast Pálavských vrchů je pro svoji teplomilnost též nazývána Sicilií Česka.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)