Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Autokempink - Strážnice (kemp) [2032]


foto Autokempink - Strážnice (kemp)
    Chatky ()


Autokempink Strážnice se nachází na severním okraji města za zámeckým parkem.Ve městě, kterým prochází silnice č. 55 na trase Břeclav - Přerov, se odbočí směrem na Bzenec. Příjezdová trasa je značena.Od hlavní silnice je Autokempink vzdálen asi 1,5 km.

Krajina, kterou budete projíždět je pozoruhodná tím, že na jedné straně se vypínají první výběžky Bílých Karpat (4 - 5 km od města), které vystupují z pomoravní roviny a jsou osázeny vinicemi a ovocnými sady. Z druhé strany obklopují město rozlehlé louky a lužní les (2-5 km), v němž protéká v původních meandrech řeka Morava. Nadmořská výška je 200 m a v této oblasti je velmi příjemné klima s dlouhým slunečním svitem.

Autokempink slouží v hlavní rekreační sezoně letních prázdninových měsíců k týdenním rekreačním pobytům, zvláště je vhodný pro rodiny s dětmi. Mimo prázdninovou rekreační sezonu je autokempink využíván k ubytování zájezdů spojených většinou s návštěvou Strážnice a jejich kulturních památek a případně návštěvou vinných sklepů v sousedním Petrově nebo ve Bzenci.

Vybavení učebnami poskytuje možnost konat zde různá školení, semináře a podobné akce. Restaurace s kapacitou 80 míst a dále s terasou, na které je rovněž 80 míst, je schopna zabezpečit veškeré stravovací služby.

Ubytování poskytujeme v chatách a v pokojích ve zděných objektech. Celková kapacita je 288 lůžek ve dvou až čtyřlůžkových chatách a pokojích. Hygienická zařízení jsou společná s teplou vodou po celý den a v dostatečné kapacitě.

Velké prostory jsou vyhrazeny pro stany a karavany, pro které máme 150 přípojek elektrického proudu 220/10A.
Pro zahraniční návštěvníky je nutná redukce podle evropské normy IEC. Návštěvníci mohou využít služeb spojených s rekreací přímo v areálu.

Pro případné výlety do blízkého okolí jsme pro zájemce připravili nabídku zajímavých míst.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)