Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Litoměřice » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp Slavoj - Litoměřice (kemp)

Autokemp Slavoj - Litoměřice (kemp) [2018]


foto Autokemp Slavoj - Litoměřice (kemp)
    Chatky ()


turistické zajímavosti: Terezín, Litoměřice, Ploskovice
koupání: koupaliště - 900m
sportovní vybavení: tenisové kurty, rybolov, projížďky parníkem, stolní tenis, šipky, petanque možnost zapůjčení sportovních potřeb
občerstvení: restaurace s TV
grilovací večery s hudbou

Autokemp Slavoj Litoměřice poskytuje již řadu let ubytovací a restaurační služby zákazníkům z České republiky i zahraničí. Jedná se o malý autokemp na břehu řeky Labe na okraji města Litoměřic provozovaný v rodinném duchu. Nachází se v krásném prostředí parku na Střeleckém ostrově a v malé docházkové vzdálenosti od středu města. Našimi stálými hosty jsou turisté z mnoha zemí Evropy, ale i Austrálie a Ameriky Nejvíce zahraničních turistů přijíždí ze SRN, Holandska a Dánska. Asi nejvýznamnějším hostem kempu byl dánský ministr financí Lars Loke Rasmusen.

Kemp obdržel zvláštní cenu za rok 2005 "Alan Rogers Special Award" udělenou na veletrhu cestovního ruchu v holandském Utrechtu.

Poskytujeme ubytovací a stravovací služby. Možnost ubytování je ve 16 dřevěných chatkách (10 čtyřlůžkových, 2 třílůžkové a 4 dvoulůžkové). Další možností je ubytování ve vlastních stanech, karavanech, nebo obytných vozech s možností připojení na elektrický proud. Stravování je možno v restauraci přímo v kempu a to jak přímo dle výběru z jídelního lístku, tak pro větší skupiny dohodou o sestavení menu. Chatky jsou vybaveny základním vybavením (válendy (včetně ložního prádla), stůl, židle, skříň, el.zásuvka). Sociální zařízení jsou společná, sprchy s teplou vodou bez poplatku. Dále je v kempu kuchyňka, pračka. Ve vzdálenosti cca 900m se nachází pěkné koupaliště s tobogánem a mnoha možnostmi sportovního vyžití, v sousedství kempu tenisové kurty s možným pronájmem. Okolní park je hojně využíván k projížďkám na kolečkových bruslích, kolem kempu prochází cyklistická stezka Ústí n.L- Mělník, je možno přijet i lodí či člunem s možností kotvení. Dále je možno zapůjčit loďku k projížďce po Labi či rybaření. Ve vzdálenosti asi 4km se nachází golfové hřiště, dále možnost vycházek po Českém středohoří. V blízkosti kempu je kotviště lodi "Porta Bohemica" , která vyplouvá k výletním plavbám po Labi ve směru Ústí n.L nebo Roudnice n.L.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)