Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Autocamp Transit - Kutná Hora (kemp) [1974]


foto Autocamp Transit - Kutná Hora (kemp)
    Autocamp Transit ()

2 2 1

Kemp byl založen 1.7.1991.

Velice pěkný rodinný autokemp se nachází v příjemném  prostředí na okraji města Kutná Hora.  Ubytování na Vás čeká v podobě několika variant (4 pětilůžkové chatky, 1 dvoulůžkový pokoj a 1 mobilheim pro 4 - 6 osob - max. počtem 28 lůžek) a prostoru pro automobily, stany, karavany i motocykly.

Pro všechny hosty jsou připraveny společné kuchyňky i sociální zařízení. Pozemek areálu je velice pěkně a nápaditě rozčleněn na různá menší prostranství, zákoutí i malé vodní plochy s lávkami. Snažili jsme se pro naše hosty vybudovat co nepříjemnější zázemí, proto jsme prostor autokempu pojali spíše jako zahradu s květinami a vzrostlými stromy. Věříme, že se Vám u nás bude líbit.

Autokemp se nachází v blízkosti vlakové stanice, je tedy velmi snadné se k nám dostat i když nevlastníte vůz. Město Kutná Hora, které je na seznamu památek světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO, Vás okouzlí svou architekturou, především svým majestátním chrámem Sv. Barbory.

Ve městě se rovněž můžete zúčastnit i mnohých kulturních a společenských akcí, hudebních festivalůi divadelních představení. Kemp Vám však může posloužit i jako ideální výchozí místo pro poznávání středních Čech.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)