Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » camp, rekreační areál, tábořiš » Areál Nový Řadov - Stráž nad Nežárkou (rekreační středisko)

Areál Nový Řadov - Stráž nad Nežárkou (rekreační středisko) [1958]



Rekreační areál Nový Řadov je zavedeným turistickým centrem v samém srdci Třeboňska. Středisko s celoročním provozem leží v atraktivní lokalitě krásné jihočeské přírody, přímo na břehu Nové řeky.

Možnosti využití našich služeb jsou široké - zahrnují rodinnou i skupinovou rekreaci, školní nebo oddílové výlety, školy v přírodě, soustředění a další hromadné akce (oslavy, svatby, výjezdní zasedání firmy či spolku atd.). Nabídka pobytů v našem areálu se týká termínů mimo letních prázdnin, kdy je veškerá kapacita areálu vyhrazena pro účastníky dětského tábora.

Ubytování nabízíme ve třech cenových kategoriích (chatka - srub - pokoj) a každoročně se snažíme rozšiřovat také spektrum doplňkových služeb: Nově nabízí Nový Řadov svým návštěvníkům venkovní bazén, fitness-klubovnu, internetovou kavárnu a zdarma WiFi připojení v celém areálu. Všem rekreantům je dále k dispozici bar U Svatého Houmra se širokým sortimentem nápojů, společenská místnost s televizí, velká jídelna s klubovnou, posezení na zastřešené venkovní terase a prostory areálu s houpačkami a velkým ohništěm. Součástí areálu jsou rovněž tři hřiště. Rozsah doplňkových služeb (vodácký výlet ze Suchdola n. Luž., zapůjčení kánoí či pramic, diskotéka, kompletní zajištění opečení selete, oslavy na klíč apod.) vychází v případě mimosezónních pobytů z požadavků klienta a cena je stanovena dohodou.

Areál nabízí řadu možností ke sportovnímu vyžití (koupání v novém venkovním bazénu, fitness-klubovna, volejbal, nohejbal, fotbal, badminton, stolní tenis, ringo, petanque), tenis, squash, windsurfing a bowling jsou zájemcům k dispozici v blízkých městech (Třeboň – 15 km, Jindřichův Hradec – 23 km). Atraktivní okolí CHKO Třeboňsko, proslulé svými rybníky, poskytuje další možnosti k aktivnímu odpočinku (vodácké výlety, cykloturistika, turistika, houbaření, rybaření) a v blízkosti tábora je i řada atraktivních turistických cílů - tím nejbližším je lázeňské město Třeboň, dále např. zřícenina hradu Landštejn, zámek Červená Lhota nebo blízký Jindřichův Hradec s aquaparkem a svou dominantou, renesančním zámkem.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)