Přihlásit
Mobilní verze s GPS

ATC Komorník - Strmilov (kemp) [1942]


foto ATC Komorník - Strmilov (kemp)
    Pohled na kemp (kemadaj)


Autokemp leží v překrásné lesnaté krajině u obce Strmilov, na břehu rybníka Komorník o rozloze 60 ha a délce 3,5 km. Je možno se ubytovat v chatkách nebo ve vlastních stanech a karavanech.
Jsou zde výborné podmínky pro koupání, vodní sporty, houbaření a turistiku. Strmilovsko je branou do "ČESKÉ KANADY".
V okolí Strmilova je mnoho výletních cílů do vzdálenosti 20 km pro milovníky historie a přírody, turistiky a cykloturistiky. V blízkém okolí je řada kulturních a historických památek - Telč, Dačice, J. Hradec, Žirovnice, Landštejn, úzkorozchodná žel. Nová Bystřice a další.,br> Vhodné především pro rodiny s dětmi nebo sportovní a turistické oddíly.
Rybník je znám svou velmi čistou vodou, kterou si udržuje po celou rekreační sezónu a svou písčitou pozvolna se svažující pláží, která umožňuje koupání i našim nejmenším návštěvníkům. Jeho velká plocha umožňuje provozování windsurfingu, projížďky na šlapadlech, lodích či kanoích. Šlapadla a lodičky si můžete půjčit v naší půjčovně lodí na pláži.
V neposlední řadě je tato oblast známa i svým velmi čistým ovzduším, který je balzámem na dýchací ústrojí lidí z míst zasažených exhalacemi aut, továren apod.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)