Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp Žíchovec - Strunkovice nad Blanicí-Žíchovec (kemp)

Autokemp Žíchovec - Strunkovice nad Blanicí-Žíchovec (kemp) [1939]




Kemp se nachází za obcí Strunkovice nad Blanicí (u silnice Prachatice-Vodňany) v krásném prostředí u řeky Blanice. Nabízí možnosti ubytování v chatách a prostor pro stany, karavany a obytné přívěsy.
Auto je možno parkovat přímo vedle chaty. Společné pro kemp jsou sprchové kouty, umývárny a WC. Stravování je možné v restauraci v areálu kempu.

Přímo v areálu autokempu je minigolfové hřiště a volejbalové hřiště, stolní tenis, dětské hřiště, možnost zapůjčení kol a přírodní bazén s přírodní bodou z blízského potoka. V blízkosti se nachází autobusová zastávka, vlaková zastávka, obchody a tenisové kurty (Strunkovice nad Blanicí). Krásné pěší turistické trasy i cyklotrasy - Šumava (řeka Blanice, Husinecká přehrada, zámek Kratochvíle, zřícenina hradu Helfenburg, ...). Na letišti ve Strunkovicích nad Blanicí (cca 2 km od kempu) je možné mimo jiné objednat vyhlídkový let a milovníci adrenalinu si přijdou na své při tandemovém seskoku.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)