Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » hotel, hostel » Hotel Skalní mlýn - Blansko (hotel)

Hotel Skalní mlýn - Blansko (hotel) [1582]


foto Hotel Skalní mlýn - Blansko (hotel)
    Hotel Skalní mlýn (foto:E.Koutná) ()

Hotel Skalní mlýn je tříhvězdičkový hotel s více než sedmdesátiletou tradicí nacházející v srdci Národní přírodní rezervace Moravský kras, do které láká tisíce turistů především propast Macocha, vápencové jeskyně a unikátní plavba po podzemní říčce Punkvě.

V hotelu je pro hosty připravena restaurace, večerní restaurace - piano bar, letní terasy s pravidelným grilováním, výtah, směnárna, internetový koutek, a jiné služby. Účelně a moderně zařízené hotelové pokoje jsou vždy s vlastním WC, sprchou, telefonem, rádiem a sat-TV. Hotel má vlastní parkoviště.

Bezprostřední blízkost Moravského krasu umožňuje řadu relaxačních aktivit. Přímo na místě na hosty čeká nabídka doporučených cílů individuálních výletů, které můžou z hotelu do blízkého okolí podniknout. V těsné blízkosti je křižovatka turistických tras a naučná stezka. Nedaleko hotelu je stanice silničních vláčků jezdících k Punkevním jeskyním, od kterých dále jezdí lanová dráha k propasti Macocha. V areálu nechybí půjčovna kol, jejíž význam je umocněn stávajícím uzavřením krasových žlebů pro automobilovou dopravu. Ideální poloha a vysoký standard služeb je zárukou atraktivního a nezapomenutelného pobytu v nedotčené přírodě Moravského krasu. Brno je vzdáleno 30 km.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)