Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Prostějov » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp Přehrada - Mostkovice (kemp)

Autokemp Přehrada - Mostkovice (kemp) [10414]


foto Autokemp Přehrada - Mostkovice (kemp)
    Mostkovice - autocamping Nad hrází (Kolchar)

Autokemp je situován nad hrází Plumlovské přehrady, která od roku 1933 kdy byla uvedena do provozu zajišťuje mimo jiné i příjemné osvěžení pro obyvatele nedalekého Prostějova v letních měsících. Okolí kempu nabízí nepřeberné množství možností k procházkám, a to jak po lese s možností sběru lesních plodů, tak i do nedalekého Prostějova nebo Plumlova za kulturními památkami. Nedaleko, cca 25km se nachází Hanácká metropole Olomouc, kde je možné navštívit další kulturní památky, nebo velmi dobře známou ZOO na Svatém kopečku u Olomouce.

Kapacita kempu je 360 míst z toho 125 míst v chatkách. Chatky jsou 2-5 lůžkové.

Návštěvníci si mají možnost vařit v kuchyňkách, které jsou oddělené zvlášť pro ubytované v chatkách a zvlášť pro ubytované ve stanech nebo obytných přívěsech. Možnost občerstvení v areálu, kde se v případě pěkného počasí prodávají uzené a grilované speciality.

Sociální zařízení sestávající ze sprch a WC je oddělené pro pány a dámy a je společné pro všechny typy ubytování. V areálu kempu je půjčovna sportovních potřeb, jako jsou např. míče, tenisové a badmintonové rakety a pod. Je zde taktéž dětský koutek s houpačkami pro Vaše nejmilejší a společenská místnost s barevným televizorem.

Cca 30m. nad kempem je obchod s potravinami. V blízkosti kempu je restaurace "PANEL", kde je možnost celodenního stravování. Nedaleko kempu je po celou dobu sezóny otevřeno koupaliště na pláži, kde je možné se občerstvit v uvnitř situovaném stánku. V zadní části koupaliště je umístěna půjčovna loděk, kde si můžete vypůjčit hydropedy nebo pramice k výletům po vodní hladině


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)