Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Virtuální vánoční trh 2020



Od: 7.11.2020 0:10  Do: 30.11.2020 23:00     Místo: Zámek Žďár nad Sázavou

Cena: zdarma

Vánoční trh na žďárském zámku bude! Letošní okolnosti jej však přesunuli do online prostoru.

Tradiční vánoční trh na zámku ve Žďáru nad Sázavou každoročně navštěvují tisíce lidí. Je jasné, že za současné epidemiologické situace jej organizátoři nemohou uspořádat tak, jak jsme zvyklí z předchozích let. Připravili proto novinku v podobě Virtuálního vánočního trhu.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    „Není nám lhostejné, že by spousta kvalitních řemeslníků a lokálních výrobců přišla o podstatnou část svých ročních příjmů. Zároveň chceme návštěvníkům našeho virtuálního tržiště i letos umožnit výběr originálních dárků a dopřát jim krásné Vánoce plné ručně vyráběných vánočních dekorací a milých drobností,“ vysvětluje koordinátorka trhu Eva Kulková důvody, které organizátory vedly k uspořádání této akce.

    A jak virtuální tržiště funguje? Na webových stránkách Virtuálního vánočního trhu www.zamekzdar.cz/virtualni-vanocni-trh-2020/ si můžete podle kategorie vybrat prodejce, jehož zboží vás zaujalo, následně budete přesměrováni přímo na jeho e-shop, kde si objednáte a zaplatíte. Do poznámky při objednávce nezapomeňte zadat „osobní odběr na zámeckém trhu“. Zakoupené zboží si následně vyzvednete od 4. do 6. prosince přímo na žďárském zámku. Výhodou je, že si můžete objednat libovolné dárky od různých prodejců a nebudete platit dopravu. Objednávat můžete až do konce listopadu.

    Organizátoři slibují, že v případě příznivé epidemiologické situace připraví pro návštěvníky zámku během výdejních prosincových dnů také prodej teplých vánočních dobrot a pravou vánoční atmosféru.                  

     





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)