Přihlásit
Mobilní verze s GPS

1. adventní neděle v Jablonném v Podještědí



Od: 27.11.2016 15:00  Do: 27.11.2016 16:30     Místo: Bazilika minor sv. Vavřince a sv. Zdislavy, náměstí Míru - park

Cena: dobrovolné

  • Adventní neděle v Jablonném v Podještědí
  •  Zajímavý kulturní program je připraven na první adventní neděli 27. listopadu 2016 v Jablonném v Podještědí. Společnost přátel historie města Jablonného v Podještědí společně s římskokatolickou farností a městem připravila nejen pro místní netradiční zážitek.

    Od 15 hodin bude bazilika minor sv. Vavřince a sv. Zdislavy hostit Dětský sbor Noktuelky ZUŠ Jablonné v Podještědí, Komorní sbor fakulty pedagogické Liberec a Komorní sbor Kvintus Liberec při adventním koncertu. Zazní skladby starých mistrů, koledy, gospely i folkové písně, které nastudovaly a řídí Lucie Martínková a Jana Konvalinková.

    Na hudební zážitek bude navazovat od 16 hodin požehnání a zapálení první adventní svíce na adventním věnci na náměstí. Věnec připravila, stejně jako v loňském roce, paní Šárka Šúchalová a Společnost přátel historie města. Zahájila se tak nová tradice ve městě. Požehnání a zapálení svíce bude doprovázet Dětský sbor Noktuelky ZUŠ Jablonné a Komorní sbor z Liberce. Další adventní svíce se budou rozsvěcet každou neděli od 16 hodin.

     Přijďte strávil zajímavé adventní odpoledne. Na všechny místní i přespolní se těší Společnost přátel histrie města, Řkf. Jablonné, město Jablonné a paní Šárka Šúchalová.

     




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce

  • Externí fotogalerie


    Podrobné informace:






  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)